sâmbătă, 4 octombrie 2008

Victorie FC Botosani . Simao face diferenta



FC Botosani - Ceahlaul Piatra Neamt : 2-1 (tabela)




- inceputul meciului -



Victorie FC Botosani

FC Botosani s-a impus astazi pe municipal cu 2-1 in fata Ceahlului din Piatra Neamt , datorita golurilor marcate de Kone(Nr.8) si Simao (Nr.22) , dupa ce au fost condusi cu 1-0 inca din minutul 5 , gol marcat dintr-un penalty , mult contestat atat de jucatorii fanionului cat si de publicul numeros prezent astazi la meci . Astfel SIMAO devine astazi eroul lui FC Botosani , dupa ce la ultimul meci de acasa cu Stiinta Bacau si meciul de cupa de la Suceava , a avut prestatii slabe si a fost aspru criticat de publicul botosanean .

vineri, 3 octombrie 2008

Out FC Dinamo , FC Rapid , Unirea Urziceni , Politehnica Timisoara , FC Vaslui

Dupa ce marti Steaua a remizat la Florenta cu Fiorentina (0-0) , iar CFR Cluj uimeste in continuare toate Europa in urma rezultatului de egalitate (0-0) obtinut acasa in meciul cu Chelsea , de miercuri seara , iata ca celelalte 5 echipe participante in Cupa UEFA "au spus" ieri pas acestei competitii , astfel nici o echipa nu a reusit sa se califice din turul I in grupele Cupei Uefa . Iata aici toate rezultatele inregistrate de echipele romanesti in turul I a Cupei Uefa , atat in retur cat si in tur :

Dinamo - NEC 0-0 (tur 0-1)

Rapid - Wolfsburg 1-1( Maftei - Grafitte) / (tur 0-1)

Unirea Urziceni - Hamburg 0-2(Petric 2) / (tur 0-0)

Partizan Belgrad - Politehnica Timişoara 1-0(Stevanovic) / (tur 2-1)

FC Vaslui - Slavia Praga 1-1(Burdujan - Brabec) / (tur 0-0)

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .