vineri, 1 mai 2009

Bogdan STELEA - antrenor secund - Romania

Bogdan Stelea , portarul echipei FC Braşov, a acceptat oferta noului selecţioner al naţionalei României, Răzvan Lucescu, de a deveni antrenorul secund al României.
"Am vorbit cu Răzvan după antrenamentul de azi şi i-am spus că sunt de acord să fiu antrenor secund
la naţională. Cred că o să îmi fie uşor, cunosc atmosfera, conducerea şi o parte din jucători. Nu cred că o să am probleme în a mă adapta. Am entuziasm destul de mare şi, dacă vom avea şi puţină şansă, sper ca lucrurile să meargă bine.
Încă n-am vorbit toate detaliile cu Răzvan, dar sînt convins că voi fi pe bancă la meciul cu Lituania. Pînă în vară voi juca în continuare pentru FC Braşov. Îmi doresc foarte mult să fiu alături de echipa naţională. Din vară mă voi retrage şi mă voi concentra doar la echipa naţională. După perioada de la naţională, vreau să urmez exemplul lui Gabi Balint şi să ajung principal", a spus Bogdan Stelea .

Răzvan Lucescu a declarat că din staff-ul său tehnic va face parte Dan Apolzan, Ştefan Iovan şi Bogdan Stelea. Noul selecţioner a dezvăluit că se va consulta şi cu Mircea Lucescu, dar numai dacă acesta se va consulta cu el în legătură cu Şahtior.

http://www.gsp.ro/

joi, 30 aprilie 2009

UEFA Cup



Dinamo Kiev - Şahtior Doneţk 1-1 (ag.CHYGRYNSKIY-22'/FERNANDINHO-68')


Şahtior Doneţk a făcut un meci bun pe terenul echipei Dinamo Kiev şi a luat o uşoară opţiune pentru calificarea în finală. Returul semifinalei din Cupe UEFA se va disputa joi, 7 mai, pe terenul din Doneţk. Fundaşul Răzvan Raţ a avut o evoluţie bună, urcând des în atac. Ceilalţi doi fotbalişti români, Tiberiu Ghioane şi Florin Cernat, de la Dinamo Kiev nu s-au remarcat cu nimic deosebit, mai ales că ultimul a intrat doar pe finalul meciului.



Werder Bremen - Hamburg 0-1 (Trochowski-28')


Champions League

Rezultatele celor doua semifinale ale UEFA Champions League :

F.C. Barcelona - Chelsea F.C. : 0-0

Manchester United - Arsenal Londra : 1-0 (O'Shea - 17')


Razvan Lucescu - selectionerul Romaniei


Răzvan Lucescu spune că decizia federalilor de a-i oferi postul de selecţioner l-a luat prin surprindere.
"Acum o lună nici nu mă gândeam la ce s-ar putea întâmpla", spune Lucescu, care recunoaşte că, la începutul carierei de antrenor, nu se astepta la o ascensiune atât de rapidă.
"Trebuie să recunosc că atunci când am început cariera de antrenor, nu visam ca la 40 de ani să ajung selecţioner. Este o situaţie specială cea pe care o am eu acum, pentru că încă sunt antrenor la Braşov, iar acum o lună nici nu mă gândeam la ce s-ar putea întâmpla. Acum nu am de înfruntat doar jumătate din Braşov, ci o ţară întreagă, dar din punctul meu de vedere este o luptă frumoasă, sunt experienţe care cu siguranţă mă vor ajuta să mă dezvolt", a spus Lucescu referitor la numirea sa în funcţia de selecţioner al României.
Lucescu a comentat şi cum va decuge colaborarae sa cu FC Braşov până în vară.
"Eu acum voi discuta cu jucătorii, mi-ar fi plăcut să fie aici şi preşedintele Dinu Gheorghe şi patronul Ioan Neculaie, dar probabil că mă voi întâlni cu ei în această seară. Pentru noi este un moment foarte important pentru că trebuie să fim conştienţi că toate echipele vor juca acum cu şi mai mare ambiţie împotriva noastră şi nu trebuie să uităm că avem un obiectiv de îndeplinit".

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .