vineri, 8 mai 2009

Lionel MESSI - cel mai bun jucator din lume?

5 motive pentru care Messi e cel mai bun jucător din lume :

1. A marcat 41 de goluri în acest sezon, în Primera Division, Liga Campionilor, Cupa Spaniei şi în preliminariile pentru CM din 2010;
2. În meciurile în care nu înscrie îi serveşte perfect pe coechipierii săi;
3. Legendarul Diego Armando Maradona susţine că doar Messi îi poate călca pe urme;
4. Datorită formei sale excepţionale, Barca este foarte aproape de a câştiga trei trofee foarte importante - Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Spaniei;
5. Adversarii săi afirmă că atunci când are mingea la picior este ca un ”tsunami”.
Ovrebo, ameninţat cu moartea

Arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo, care a oficiat la centru partida Chelsea - FC Barcelona, a fost scos pe ascuns din Anglia, ieri, sub escorta poliţiştilor, după ce acesta a primit ameninţări cu moartea.
La finalul partidei, Drogba a avut o reacţie extrem de nervoasă, la fel ca şi alţi jucători de la Chelsea, precum Ballack şi Terry. Drogba a intrat pe teren şi s-a îndreptat spre arbitru, ţipând în direcţia acestuia.

miercuri, 6 mai 2009

F.C.BOTOSANI - F.C.PETROLUL PLOIESTI 4 - 2

F.C.Botosani a reusit o noua victorie de data aceasta in fata mult mai bine clasatei F.C.PETROLUL Ploiesti , cu scorul de 4-2 .
Pe o vreme ploioasa in prima repriza botosaneni au deschis repede scorul in minutul 3 prin Ibrahim Kano , iar in minutul 8 scorul a urcat la 2-0 pentru F.C.Botosani , "vinovat " pentru golul doi fiind : Marius Matei , jucatorul numarul 1 al faionului in momentul de fata . La pauza avea sa fie 3-0 datorita reusitei lui Stefan Apostol .
In repriza a doua ploiesteni au dominat jocul insa botosaneni au mai marcat un gol prin Boghian ; jucatorii oaspeti nu s-au lasat mai prejos si au redus diferenta de pe tabela prin marcarea celor doua goluri ale lui Mutiu . Scor final 4-2 (3-0) .
In prima repriza , s-a aratat curcubeul pe cer, poate vrea sa fie un semn pentru sezonul viitor...anume ca avem echipa...numai ca trebuie sa ne punem pe munca si sa fim seriosi !
Ultrasii i-au aclamat minute in sir pe jucatorii fanionului la finalul meciului , scandand : "Suntem mandrii de voi!!!"


Cristi Popovici a fost la randul sau aclamat de ultrasi la finalul meciului .Se pare ca la Botosani a inceput sa mearga treaba bine de cand antrenor este Cristi Popvici si Stefan Apostol (antrenorul din teren) .

F.C.BOTOSANI - F.C.PETROLUL PLOIESTI

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .