sâmbătă, 14 martie 2009

F.C.Botosani - C.S.Buftea 5 - 0

F.C.Botosani a intalnit astazi pe stadionul municipal pe C.S.Buftea , intr-un meci contand pentru etapa a XX-a din cadrul Ligii a II-a , seria 1 .
Botosanenii le-au dat o palma de goluri buftenilor , marcand 5 goluri care mai de care mai spectaculos prin Simao x2 , Caragea si Ghiceanu x2.




La pauza scorul era de neprezentare , 3 - 0 pentru jucatorii lui F.C.Botosani , care au avut o prima repriza de senzatie si mai ales un start de meci fenomenal , astfel in minutul 6 era de deja 2 - 0 .

Alex Vrabie = jucatorul meciului .Este un jucator care nu are tocmai o statura impresionanta si nici un fizic de speriat , insa care a reusit sa faca un meci foarte bun , punund "osul la bataie" , avand multe pase ultile si o tehnica buna , cu un control foarte bun asupra mingii . Astfel el a fost coautor la primul gol si a reusit si o centrare de exceptie din care Caragea a reusit sa marcheze golul cu numarul 2 al botosanenilor.

Alex Vrabie la mijlocul reprizei a doua i-a luat locul in echipa lui Stefan Apostol , dupa ce acesta a fost inlocuit cu Ursu (care intra intr-un meci oficial dupa foarte mult timp).



C.S.Buftea nu a contat in atac , avand foarte multa greseli in defensiva ; abia la mijocul primei reprize buftenii au pus putine probleme botosanenilor dupa ce au efectuat doua inlocuiri .
Atacantul Bogdan Vrajitoarea (capitan C.S.Buftea - fost jucator al Universitatii Craiova , Rocar Bucuresti , F.C.Dinamo si Dacia Mioveni ) nu a pus nici un fel de probleme botosanenilor , avand insa o discuitie mai aprinsa pe finanlul jocului cu Acsinte la un fault mai dur al acestuia , insa botosaneanul nu a ripostat prin vorbe...el facandu-i un semn discret mult mai experimentatului fotbalist buftean : sa taca si sa priveasca tabela (in acel moment 4-0) .




Astfel F.C.Botosani reuseste o victorie la pas in fata modestei echipe C.S.Buftea , care astazi nu a contat deloc in atac , pe teren facandu-se vazuta numai o singura echipa , sub numele ei : F.C.BOTOSANI.....sa sperem ca vom mai vedea asemenea rezultate la Botosani sau cel putin macar ne vom bucura de victoriile botosanenilor , fie ele si la un gol diferenta .


FORTZA F.C.BOTOSANI

vineri, 13 martie 2009

A.J.F. Botosani


Incepand din returul acestui campionat s-au marit baremele arbitrilor si observatorilor cu cate 5 lei , dupa cum urmeaza :

LIGA a IV-a
  • arbitru : 45 lei

  • arbitru asistent : 40 lei

  • observator : 35 lei

LIGA a V-a

  • arbitru : 35 lei
  • arbitru asistent : 30 lei

Judetul Botosani se afla pe ultimul loc din tara in ceea ce priveste remuneratia arbitrilor impreuna cu judetul Vaslui(45lei), urmate de judetul Hunedoara (47lei).
La polul opus avem urmatoarea situatie :

  1. Bihor : 110 lei

  2. Gorj , Prahova , Salaj : 100 lei

joi, 12 martie 2009

UEFA Cup



Rezultate UEFA Cup - optimi 12,03,2009 - tur :
  • CSKA MoscovaSahtior 1 - 0 (Vagner)

Razvan Rat a fost titular la Sahtior si a comis fault in suprafata de pedeapsa , in urma caruia CSKA a marcat unicul gol al meciului .

  • Dynamo KievMetalist 1 - 0 (O.Vukojevic)

Florin Cernat si Tiberiu Ghioane au fost rezerve la Dynamo Kiev , iar cel din urma a intrat in teren in minutul 90 .

  • Hamburger SVGalatasaray 1 - 1 (M.Jansen / A.Akman)
  • Paris S.G. – Braga 0 - 0
  • Werder BremenSaint-Etienne 1 - 0 (Naldo)
  • Manchester CityAalborg 2 - 0 (F.Caicedo , S.V.Philips)
  • MarseilleAjax 2 - 1 (B.Cheyrou , M.Niang / L.Suarez)
  • UdineseZenit St. Petersburg 2 - 0 (Quagliarella , Di Natale)

UEFA Champions League

Rezultate optimi - UEFA Champions League - 11,03,2009 :
  • Manchester United - Inter 2 - 0 (Vidic , C.Ronaldo) - (in tur 0-0)

Cristian Chivu nu a evoluat la Internationale Milano , fiind accidentat.

  • Barcelona - Lyon 5 - 2 (Henry x2 , Messi , Eto'o , S.Keita / Makoun, Juninho) - (in tur 1-1)

  • AS Roma - Arsenal 1-0 (Juan) - (in tur 0-1) PK : 6 - 7 (Pizzaro, Baptista, Montella, Totti, Aquilani, Riise / Van Persie, Walcott, Nasri, Denilson, Toure, Sagna, Diaby)
- pentru AS Roma au ratat la penalty : Vucinic , Tonetto
-pentru Arsenal a ratat la penalty : Eduardo
  • F.C. Porto - Atletico Madrid 0 - 0 - (in tur 2-2)
Cristi Sapunaru a fost titular si este singurul roman calificat in sferturile UEFA Champions League .

miercuri, 11 martie 2009

Aniversare


Aniversarea cu numarul 22 este sarbatorita astazi de arbitul judetean Sofronie Alexandru .

Champions League - ASIA


Al Hilal - Saba Baterry : 1 - 1
Mirel Radoi a fost titulat si a primit un cartonas galben .

----------------------------------------------------------------------------------

Mirel Radoi isi face debutul astazi in Cupa Campionilor Asiei , in direct la sport.ro , de la orele 17,40 in meciul Al Hilal - Saba Battery (Iran). Meciul a fost reprogramat , dupa ce initial trebuia sa aiba loc ieri la orele 19,30 ,insa a fost amanat din cauza unei furtuni de nisip , care a facut ca vizibilitatea sa fie total redusa la ora inceperii meciului .

marți, 10 martie 2009

UEFA Champions League


Rezultate optimi - UEFA Champions League - 10,03,2009 :

  • LIVERPOOL - REAL MADRID 4 - 0 (Fernando Torres, Gerrard x2, Andrea Dosena) - (în tur 1-0)



  • JUVENTUS - CHELSEA 2 - 2 ( Iaquinta, Del Piero / Essien,Drogba) - ( în tur 0 - 1)



  • BAYERN - SPORTING 7 - 1 (Podolsk x2, Polga-ag, Shweinsteiger, Marc van Bommel, Muller / Joao Moutinho ) - (în tur 5-0)




  • PANATHINAIKOS - VILLAREAL 1 - 2 ( Mantzios / Ibagaza, Javier Llorente) - (în tur 1-1)

Champions League - ASIA


Mirel Radoi joaca astazi in Cupa Campionilor Asiei , in direct la sport.ro , de la ora 19,30 in meciul Al Hilal - Saba Battery (Iran).

luni, 9 martie 2009

Clasament Liga I


1.Dinamo 39pct
2.
Urziceni 36

6.
Steaua 30
  • rosu - Champions League
  • albastru - Europa League
  • verde - UEFA Intertoto
  • bleo - retrogradare

duminică, 8 martie 2009

Spicul Iacobeni - F.C.Vorona 2 - 3


Astazi la Iacobeni pe o vreme destul de friguroasa echipa din localitate a intalnit pe teren propriu F.C.Vorona (locul II - Liga a IV-a) . F.C.Vorona a fost reprezentata la tragerea la sorti poate de speranta fotbalului "voronez" , avandu-l capitan pe juniorul (16 ani) Atanasoaie - nr.5 .
Meciul a fost unul foarte disputat , cu multe ocazii in prima repriza pentru "voronezi" , insa in care au marcat prin mult mai experimentatii Cotoflea (26') si Soptelea (44'). Astfel scorul la pauza 2 - 0 , jocul in prima repriza avand o singura directie : poarta echipei gazde Spicul Iacobeni .
Cu toate ca au inceput si cea de-a doua repriza intr-o forma foarte buna "voronezi" , au reusit sa marcheze prin Irimia (51') ; dupa acest gol meciul s-a schimbat radical iar "iacobenii" au inceput sa puna probleme serioase defensivei "voroneze" .
Astfel Grosu(69') si Vizitiu (81') au redus din diferenta scorul devenind 2 - 3 ; F.C.Vorona "gafaie" iar in minutul 90 la un contraatac a "iacobenilor" acelasi Vizitiu dribleaza portarul oaspete si singur cu poarta goala aluneca in careu , in timp ce portarul(Alexoae) reuseste in cele din urma sa-i "fure" mingea .
Sfarsit de meci , in care probabil omul care aduce calificarea , este tocmai acest portar de 18 ani - Alexoaie care pe tot parcursul meciului a avut o evolutie foarte buna , reusit mai multe parade si interventii foarte bune .

Rezultate Cupa Romaniei - faza judeteana - 08.03.2009


GLORIA TODIRENI - FC Sulita ............................... 4-3

FC TOCILENI - AS Bucecea.................................... 3 - 2

Vointa Sendriceni - NS POMARLA.......................... 1 - 2

Spicul Iacobeni - FC VORONA................................ 2 - 3

Flacara Vlasinesti - RAPID UNGURENI................. 0 - 3

Sporting Manoleasa - UNIREA SAVENI................. 3 - 5

ARSENAL HAVARNA - Prosport Vf Campului........ 4 - 1

FC Star Enescu - CS DARABANI.............................. 2 - 6


Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .