joi, 30 iulie 2009

UEFA Champions League - Sahtior Donetk 2-2 Timisoara


La Timisoara canta imnul Ligii Campionilor! Gigel Bucur si ai lui au scapat nevatamati de la Donetk! Poli a reusit un 2-2 in deplasarea de la echipa lui Lucescu si asteapta meciul retur, unul care se anunta incendiar - in direct la ProTv, pe 5 august!
Golurile Timisoarei au fost inscrise de Gigel Bucur, in minutele 20 si 81, in timp ce pentru Sahtior au punctat Gladki, in minutul 61, si Fernandinho, in minutul 86.
Echipa pregatita de Ioan Ovidiu Sabau a deschis scorul, 0-1, in minutul 20, prin Gigel Bucur. Jucatorul Parks a scapat liber pe partea dreapta, dupa un un-doi cu Arman Karamyan, atacantul Gigel Bucur a primit balonul la centrul terenului de la jucatorul costarican si l-a invins pe portarul Piatov.
In minutul 61, Sahtior egaleaza, scor 1-1, prin Gladkiy, care a trimis mingea cu capul in poarta, dupa o centrare a lui Darijo Srna.
Timisoara a inscris din nou, in minutul 81, tot prin Gigel Bucur, care, la un contraatac al timisorenilor, a scapat spre poarta lui Piatov, l-a intors de doua ori pe Kucher si, ramas singur cu goalkeeperul ucrainenilor, a tras sec la coltul scurt.
Sahtior a restabilit egalitatea cinci minute mai tarziu, scor 2-2, cand portarul Pantelimon nu a putut retine un sut puternic al lui Fernandinho.

Sahtior: 30. Piatov - 33. Srna, 5. Kucher, 32. Ischenko (27. Chygrynskiy '46), 13. Sevchuk (21. Gladki '46) - 3. Hubschmann, 7. Fernandinho - 11. Ilsinho, 8. Jadson, 22. Willian - 17. Luiz Adriano (77. Aghahowa '81). Antrenor: Mircea Lucescu.

Timisoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 28. Cisovsky, 6. Nibombe, 10. Art. Karamyan - 11. Arm. Karamyan, 5. Alexa (7. Stancu '71), 55. Bourceanu, 77. Curtean - 18. G. Bucur (23. Cl. Ionescu '90+1), 9. Parks (27. Magera '27). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Cartonase galbene: Ilsinho '76 / Alexa '37, Artiom Karamyan '39, Bourceanu '74, Magera '75

Arbitri: Eduardo Iturralde Gonzalez (central) - Roberto Diaz Perez Del Palomar, Javier Aguilar Rodriguez (asistenti) - Javier Estrada Fernandez (rezerva), toti din Spania

Antrenorul echipei Sahtior, Mircea Lucescu, a urmarit partida din tribune, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la inima.

marți, 28 iulie 2009

C.F.R. CLUJ - castigatoarea Supercupei Romaniei la fotbal - 2009-2010


CFR A CÎŞTIGAT SUPERCUPA, 4-3 CU UNIREA URZICENI (după loviturile de departajare) .

Ceferiştii spun că domină fotbalul românesc după ce au cîştigat alaltaseară prima Supercupă din istoria clubului. Clujenii s-au obişnuit cu succesul după ce au cîştigat al patrulea trofeu în ultimii doi ani.

"Vreau să felicit Urziceniul. A arătat de ce este campioana României, dar noi am fost mai buni în această seară. Sîmbătă sper să-i batem şi în campionat", a spus după meci fundaşul Tony.

El a fost completat de Kone: "Am cîştigat, dar am uitat deja. Ne gîndim acum la campionat, unde vrem să cîştigăm iar". "Îmi pare rău de cei de la Urziceni, am mulţi prieteni acolo. Sper să facă multe puncte în Liga Campionilor. Formează o echipă tare", a declarat şi Bogdan Mara, fostul jucător al Unirii.

Concluzia a tras-o preşedintele Iuliu Mureşan: "Provincia e la putere. Fotbalul românesc e mai curat. În ultimii doi ani, am cîştigat aproape tot. Am ratat doar titlul în acest an. E meritul jucătorilor".

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .