joi, 11 iunie 2009

United Urziceni - noua campioana a Romaniei


Jucatorii si oficialii clubului Unirea Urziceni au primit medaliile, tricourile si trofeul pentru castigarea titlului de campioni, la finalul meciului terminat la egalitate, scor 1-1, cu Steaua, in ultima etapa a Ligii I.
Romania are de azi cea mai exotica si surprinzatoare campioana - Urziceniul e al 11-lea si cel mai mic oras din Romania care se lauda cu titlul.
United Urziceni - asa va fi cunoscuta in Europa noua campioana. E a 3-a echipa romaneasca, dupa Steaua si CFR Cluj, care va juca in Champions League.
Imediat dupa fluierul final al partidei, la statia de amplificare a stadionului din Urziceni s-a auzit imnul Ligii Campionilor, iar antrenorul Dan Petrescu a fost ridicat pe brate de jucatorii sai. Dupa acest moment, jucatorii din Urziceni au facut un tur al stadionului in aplauzele tuturor spectatorilor, galeria Stelei scandand "Ole-ola, ole-ola, aplaudati campioana". Numele tehnicianul formatiei FC Brasov, Razvan Lucescu, a fost scandat de spectatori.
In timp ce echipa gazda se bucura pentru castigarea titlului, jumatate din echipa Stelei a stat pe marginea terenului si a asistat la bucuria adversarilor. Ulterior, jucatorii celor doua echipe s-au strans la marginea peluzei si s-au aplaudat reciproc.
Jucatorii si oficialii clubului Unirea Urziceni au primit medaliile, tricourile si trofeul de campioni din mainile secretarului general al LPF, Valentin Alexandru, pe un podium amplasat la mijlocul terenului.
Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, s-a dezbacat de haina de la costum pentru a imbraca tricoul galben de campion, si a cantat alaturi de jucatori si de antrenorul Dan Petrescu "Ole, ole, campionii, campionii".
In momentul in care au primit trofeul pentru castigarea titlului, spectatorii au putut admira un foc de artificii, in timp ce pe teren s-au folosit tunuri de confetti pentru a sarbatori evenimentul.
La finalul ceremoniei de premiere, echipa Unirea Urziceni si oficialii clubului au facut poza finala, precum si un tur al stadionului cu trofeul de campioni.




PALMARESUL UNIRII URZICENI

LIGA I
2008-2009 locul 1
2007-2008 locul 5
2006-2007 locul 10

LIGA II
2005-2006 locul 2

LIGA III
2002-2003 locul 1
1987-1988 locul 2

CUPA ROMÂNIEI
2007-2008 finala cu CFR Cluj
1987-1988 16-imi cu Corvinul Hunedoara
1970-1971 16-imi cu Dinamo
www.sport.ro

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .