marți, 11 noiembrie 2008

F.C.Botosani - F.C.Dinamo Bucuresti - Focsani



"Deşi avem mulţi absenţi, vom câştiga pentru că întâlnim o echipă de liga 2"

Rednic îi priveşte de sus pe cei din Botoşani . Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, se confruntă cu mari probleme de lot înaintea meciului de Cupă cu FC Botoşani. Acesta spune că pentru această partidă nu se poate baza nici măcar pe Nicolae Mitea şi Diakite, care s-au accidentat.
"Am probleme mari de lot pentru acest meci. Am adus jucători de la echipa a doua, pentru că şi Diakite e sub semnul întrebării. Şi Mitea şi Diakite s-au accidentat, am doi jucători suspendaţi, trei accidentaţi, dar am încredere pentru că jucăm cu o echipă de liga a doua. Îi respectăm, unul dintre obiective noastre este şi câştigarea Cupei României, e un meci important pe care suntem nevoiţi să-l câştigăm şi să ne calificăm", a spus Rednic.
Meciul dintre FC Botosani si FC Dinamo Bucuresti se va disputa pe teren neutru , la Focsani , miercuri 12 noiembrie 2008 , incepand cu orele 14,00 si va fi transmis live pe Antena 1 . www.prosport.ro

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .