sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Al-Hilal_Arabia Saudita...aceasta este noua destinatie a lui Mirel Radoi


Mirel Radoi a jucat la FC Steaua Bucuresti timp de 8 ani si jumatate , dupa atat timp indelungat el a fost aproape de perfectionarea unui transfer la Internationale Milano , insa probabil ca ghinioniul sau alte lucruri au stat in fata perfectionarii acestui transfer . In aceasta iarna antrenorul echipei Al-Hilal , Cozmin Olaroiu , s-a gandit la fostul sau elev si impreuna cu seicul echipei i-a facut o oferta de nerefuzat capitanului Stelei .
Radoi probabil a ales cu capul nu cu inima , convins fiind de faptul ca nu merge in Arabia Saudita pentru performanta ci pentru bani ; el a incasat deja suma de 200.000 $ la semnarea contractului + un salariu anual de 1.200.000 $ , contractul este pe o perioada de trei ani cu posibilitate de prelungire pe inca un an .

Steaua urmeaza sa incaseze pe Mirel nu mai putin de 6.000.000 $ , astfel prin acest transfer devine cel mai scump transfer din tara in strainatate , dupa cel al dinamovistului Stefan Radu in valoare de 5.500.000 $ la Lazio Roma .
Mirel trebuie sa puna si "osul la treaba" daca vrea mai multi bani , deoarece seicii sunt foarte darnici daca te vede ca muncesti pentru echipa si mai ales aduci roadele victoriei , astfel Radoi poate ajunge la cel putin un venit dublu fata de cel din contract , aproximativ 2.500.000 $ anual .
Cozmin Olaroiu a declarat ca o data cu aducerea fostului capitan al FC Steaua si cu noua achizitie de la Fulham , Seol Ki-Hyeon , (imprumutat 6 luni) si nu in cele din urma si cu ajutorul lui Christian Wilhelmsson doreste sa cucereasca Champions League a Asiei .
AlecSofroniE

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .