vineri, 13 februarie 2009

Marian COZMA - 8 sept.1982 - 8 febr.2009

Fostul handbalist Marian Cozma, care a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din oraşul Veszprem, a fost înmormântat, astăzi, la cimitirul Pipera din Capitală.
Trupul neînsufleţit al lui Cozma a fost depus în sala de trofee a CS Dinamo
Cortegiul cu trupul neînsufleţit al handbalistului Marian Cozma a plecat, vineri, la ora 09.30, de la casa părintească a sportivului, din cartierul Tei, spre sediul CS Dinamo, unde a fost depus în sala de trofee timp de două ore. Înainte de plecarea cortegiului ce cuprindea zeci de maşini, la casa părintească a lui Cozma s-a ţinut o mică slujbă, la care au fost prezente aproximativ 300 de persoane. Sicriul cu trupul neînsufleţit al handbalistului Marian Cozma a fost depus, vineri, în jurul orei 10.30, în sala de trofee a Clubulu Sportiv Dinamo, unde a raămas aproximativ două ore.Sicriul a fost purtat, înainte de a fi depus în sala trofeelor, de handbalişti de la Dinamo, îmbrăcaţi în tricouri albe având imprimat chipul lui Cozma, pe aceste tricouri fiind scris "Nihil Sine Deo" (Nimic fără Dumnezeu).La CS Dinamo au fost prezenţi şi câţiva suporteri ai echipei Veszprem (Ungaria), unde a evoluat Cozma în ultimii doi ani.

Jucătorii echipei Veszprem i-au adus un ultim omagiu lui Cozma
Jucătorii echipei Veszprem au sosit, în jurul orei 11.35, la sediul CS Dinamo, unde au fost întâmpinaţi cu aplauze de cele câteva sute de persoane care îi aduc un ultim omagiu fostului handbalist Marian Cozma.Jucătorii de la Veszprem l-au îmbrăţişat pe tatăl handbalistului, Petre Cozma, în faţa sălii de trofee, unde se află depus trupul neînsufleţit al lui Marian Cozma. Apoi, handbaliştii s-au "întâlnit" pentru ultima oară cu fostul lor coleg.La CS Dinamo au venit, pentru a-i aduce un omagiu lui Cozma, şi antrenorul naţionalei de handbal, Aihan Omer, precum şi jucători de la UCM Reşiţa. Unii dintre jucătorii reşiţeni poartă tricouri negre care au pe partea din faţă imaginea lui Marian Cozma şi pe spate numele handbalistului decedat şi numărul 8.


Aproximativ o mie de persoane au asistat la slujba de înmormântare
Slujba de la biserica Teiul Doamnei Ghica a fost oficiată de patru preoţi şi a durat aproximativ o oră. În biserică au intrat doar rudele şi apropiaţii fostului handbalist, precum şi foştii colegi ai lui Marian de la echipa Veszprem.Persoanele prezente la biserică au aplaudat în momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cozma a fost scos din locaşul sfânt.La slujbă au participat şi ministrul Tineretului şi Sporturilor, Monica Iacob-Ridzi, precum şi secretarul de stat pe probleme de sport, Octavian Bellu.Preafericitul Părinte Patriarh Daniel l-a delegat pe consilierul patriarhal preot Costin Spiridon la slujba înmormântării lui Cozma.Cortegiul cu trupul neînsufleţit al handbalistului Marian Cozma a plecat spre Pipera, unde fostul handbalist va fi îngropat.
(fotografie realizata la intrarea in stadionul municipal Botosani)

Cortegiul funerar a ajuns la cimitirul Pipera
Cortegiul funerar a ajuns, vineri, în jurul orei 14.45, la cimitirul Pipera din Bucureşti, unde fostul sportiv a fost înmormântat.Fostul handbalist Marian Cozma a fost îngropat în prezenţa a aproximativ o mie de persoane, care au aplaudat şi au scandat numele sportivului.De asemenea, persoanele prezente la înmormântare au scandat "Te vom iubi mereu". În sicriul lui Marian Cozma a fost pusă o minge de handbal şi un tricou al echipei Veszprem.

Fotografii cu antrenori 4

In aceasta perioada de pregatire F.C.Brasov a intalnit de doua ori pe Sahtior Donetk ; in primul meci scorul a fost de 0-0 , iar in cel de-al doilea , disputat astazi a fost 0-1 , in concluzie rezultate bune pentru echipa brasoveana , daca facem o paralela intre cele doua echipe care nu se pot compara la ce nivele joaca una fata de alta , avand in vedere ca peste aproximativ o saptamana Sahtior Donetk va juca cu Tottenham (Anglia) meci ce tine de 16-imile de finală din Cupa UEFA.
Astfel astazi este prezent in cele dua fotografii antrenorul echipei F.C.Brasov , pe numele sau Razvan Lucescu .

joi, 12 februarie 2009

Fotografii cu antrenori 3

Florin Marin si Costel Orac sunt cei doi antrenori prezentati astazi pe blog .

miercuri, 11 februarie 2009

Meci amical : PRO Sport Vf.Campului - F.C.Vorona : 1 - 3

Astazi incepand cu orele 15,30 a avut loc primul meci amical din acest an , atat pentru PRO Sport Vf.Campului , cat si pentru F.C.Vorona .
Scorul final a fost 3 - 1 pentru F.C.Vorona si asta dupa ce la pauza a fost 1 - 0 pentru PRO Sport Vf.Campului .
Pentru echipa din Vf.Campului a punctat Matei(nr.10) , iar pentru echipa din Vorona a punctat de doua ori Cotoflea(nr.11) si o data debutatul in tricoul Voronei : Bogdan Iordache(nr.20) .

Meciul a fost arbitrat de G.Tanasa , A.Sofronie si G.Iacobita .

Fotografii cu antrenori 2

Continui astazi cu prezentarea a inca doua fotografii : Eugen Tene (antrenor portari) & Daniel Prodan (observator arbitri Liga I) .

marți, 10 februarie 2009

Fotografii cu antrenori

Astazi am sa prezint si primi doi antrenori pe care "i-am prins" in poza : Sorin Cartu si Ioan Andone.

Andrei Porfireanu

Dupa cazul socant in care handbalistul Marian Cozma a fost omorat in Ungaria, un alt caz zguduie Romania! De data asta e vorba de un fotbalist al Botosaniului, batut cu bestialitate de un grup de rromi, care au vrut sa-l jefuiasca.Fotbalistul a fost internat intr-o clinica ieseana, unde va avea nevoie de 40 de zile de ingrijiri medicale. Actionarul FC Botosani Valeriu Iftime a declarat marti ca fotbalistul Andrei Porfireanu a fost batut, duminica seara, de un grup de rromi, in fata casei din Botosani unde locuiesc mai multi fotbalisti, informeaza Mediafax.Agresorii au vrut sa-i fure ceasul si bani. Iftime a precizat ca Porfireanu a fost internat intr-o clinica din Iasi, avand maxilarul rupt si ca necesita 40 de zile de ingrijiri medicale.

Un alt fotbalist de la FC Botosani, Ovidiu Chereches, a fost batut inaintea vacantei de iarna, fiindu-i fracturat nasul. Acesta a depus plangere la Politie, dar, pana in prezent, nu a fost identificat agresorul. "Le-am spus ca nu am bani pentru ca, sincer chiar numai o suta de mii (n.r. 10 lei) aveam la mine. Le-am spus sa ma lase in pace si am dat sa plec, insa in acel moment m-au lovit, am cazut si au inceput sa dea in mine. Cred ca erau sapte, chiar opt tigani, pentru ca vorbeau intre ei in tiganeste. M-au incercuit si au dat in mine cu salbaticie. Veneau picioare si pumni din toate partile. Daca ii vad, ii recunosc", a declarat Andrei Porfireanu, informeaxa Botosani.news. "Deocamdata sunt internat. Nu stiu cind imi dau drumul. Am facut o serie de investigatii si astept rezultatele. S-ar putea sa-mi puna atela sau sirme, nu stiu inca exact", a mai spus Porfireanu.

Meciuri amicale

Echipele din liga judeteana incep meciurile amicale , dupa cum urmeaza :
Miercuri : 11 februarie : PRO Sport Vf.Campului - F.C.Vorona 1 - 3

Sambata : 14 februarie : C.S. Unirea Saveni - A.S.Roma 1 - 1
A.S. 2000 Bucecea - Eco Luceafarul Mihai Eminescu 1 - 5

Duminica : 15 februarie : Viitorul Liteni (Suceava) - F.C.Vorona 5 - 4
Duminica : 22 februarie : C.S. Unirea Saveni - Eco Luceafarul Mihai Eminescu (Liga a III-a) 1 - 2

luni, 9 februarie 2009

Fotografii cu fotbalisti 11

F.C.Botosani - F.C.Brasov s-a jucat ultima data pe stadionul municipal din Botosani in luna noiembrie 2007 ; sezon in care F.C.Brasov urma sa promoveze in Liga I (2007 - 2008) . Rezultatul final al jocului a fost 3 - 1 pentru echipa antrenata de Razvan Lucescu (poze cu el peste cateva zile) .
In poze se pot observa : presedintele echipei F.C.Brasov si jucatorul de fotbal Robert Ilyes .

duminică, 8 februarie 2009

Adrian Mutu & AlecS

Fotografii cu fotbalisti 10

Continui astazi cu prezentarea altor patru jucatori care au luat parte la meciul dintre Romania si Cipru : Daniel Niculae si granzii fotbalului romanesc : Dorinel Munteanu , Cristian Chivu si Adrian Mutu .

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .