joi, 13 august 2009

UNGARIA - ROMANIA 0 - 1

România a jucat aseara ultimul amical înaintea meciurilor de foc care vor urma în preliminariile pentru CM 2010, iar golul lui Tiberiu Ghioane a adus victoria naţionalei noastre.


ECHIPA ROMÂNIEI : Coman - Dănănae, Rădoi, Chivu, Neşu - Mara, I. Apostol, Ghioane, Max Nicu - Dănciulescu, Marica
ECHIPA UNGARIEI : G. Babos - Gyepes, Vaczak, Juhasz, B. Bodor - Halmasi, Dardai - Dzsudzsak, Hajnal, Huszti - Torghelle.


Meciul s-a jucat in memoria handbalistului roman Marian Cozma care a fot ucis acum aproximativ 7 luni in Ungaria .

www.gsp.ro

Alibec debuteaza la Inter


Alibec are 99% sanse de a debuta maine seara la prima echipa a lui Inter in TIM Trophy. Mourinho cauta sange tanar pentru prima echipa intr-un sezon in care va incerca imposibilul, sa castige mare tripla: Liga Campionilor, Cupa Italiei si titlul in Serie A. Inter - Juventus, AC Milan - Juventus si Inter - AC Milan, vineri seara de la 21:30 la Sport.ro .

Alibec, pustiul luat de Inter de la Farul, l-a batut pe Mutu! Briliantul a debutat la 20 de ani pentru Inter, in timp ce fostul constantean a reusit sa ii atraga atentia lui "Special One" inca de la 18 ani.

“Va fi prima mea intalnire cu Mourinho. Sper sa depasesc emotiile si sa fac o impresie buna”, a declarat Alibec pentru Adevarul.

TIM Trophy este cel mai vechi triunghiular din lume, cu cele mai tari echipe din Italia. AC Milan, Inter si Juve joaca 3 meciuri a cate 45 de minute, iar Sport.ro si www.sport.ro vor transmite acest triunghiular.

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .