sâmbătă, 26 noiembrie 2011

F.C.BOTOŞANI - F.C.ASTRA II GIURGIU 3-0


FC Botoşani a învins, cu scorul de 3-0 formaţia Astra II Giurgiu. Meciul s-a disputat pe Stadionul Municipal. Primul gol al echipei lui Costel Orac a fost marcat de Matiş, în min. 22. Câteva minute mai târziu, respectiv în min. 34, FC Botoşani marchează al doilea gol prin Marius Matei, care a trimis mingea în poarta oaspeţilor printr-un şut de la 6 metri. Ultimul gol al formaţiei botoşănene a fost marcat de acelaşi Marius Matei, în min. 52, care a marcat cu capul din interiorul careului. Scorul final al partidei FC Botoşani-Astra II Giurgiu 3-0, iar botoșănenii termină turul de campionat la șase puncte de promovare și la patru de zona retrogradării.

Minigalerie foto (5 foto) :







www.fcbotosani.ro / www.sport.botosani.ro / www.botosanenanul.ro

vineri, 25 noiembrie 2011

ETAPA XV - Liga I -ROMÂNIA


www.sport.ro


DAVID BECKHAM via PSG?


Rămas liber de contract după 5 ani petrecuţi la LA Galaxy, în campionatul nord-american, fostul internaţional englez David Beckham (36 de ani) e ademenit în Franţa cu un salariu colosal.
Nu se compară cu cel al lui Eto'o la Anzhi (20 de milioane de euro pe an) sau cu cel al brazilianului Dario Conca la Guangzhou Evergrande (10.6 milioane de euro pe an), nu se compară nici măcar cu salariul care-l avea la Galaxy, dar este cu mult peste ceea ce-i oferă echipele din Premier League.
Finanţatorul lui PSG, şeicul Nasser al-Khelaifi, i-a pus în faţă lui Becks un contract fabulos, 750.000 de euro pe lună (9 milioane de euro pe an), timp de un an şi jumătate. La LA Galaxy cîştiga peste 10 milioane de euro pe stagiune (a avut un contract de 54 de milioane de euro pentru cei cinci ani).

"Da, am vorbit cu el. Discuţiile astea durează, rămîne de văzut dacă vom ajunge la un acord", a mărturisit directorul sportiv al lui PSG, Leonardo.

PSG nu este însă singura variantă pentru fostul jucător al lui Manchester United şi Real Madrid. Este dorit şi de AC Milna, echipă pentru care a evoluat cîteva luni sub formă de împrumut în 2010, dar şi de Tottenham şi QPR.

Dacă ar fi să dea curs ofertei de la PSG, Beckham ar deveni al 10-lea cel mai bine plătit fotbalist din lume la ora actuală:
1. Samuel Eto'o (Anzhi Mahazikala) - 20 de milioane de euro pe an
2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 12 milioane de euro
3. Sergio "Kun" Aguero (Man City) - 11.2 milioane de euro pe an
4. Dario Conca (Guangzhou Evergrande) - 10.6 milioane de euro
5. Lionel Messi (Barcelona) - 10.5 milioane de euro
6. Fernando Torres (Chelsea) - 10 milioane de euro
= Kaka (Real Madrid) - 10 milioane de euro
= Yaya Toure (Manchester City) - 10 milioane de euro
9. Wayne Rooney (Man United) - 9.5 milioane de euro
10. Zlatan Ibrahimovici (A.C. Milano) - 9 milioane de euro
= David Silva (Man City) - 9 milioane de euro
www.gsp.ro


Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .