duminică, 5 aprilie 2009

F.C.Vorona - Rapid UNGURENI 6-1

Astazi a avut loc la Vorona un meci foarte disputat intre echipa locala si echipa oaspete Rapid Ungureni . La meci au fost prezenti aproximativ 300 de spectatori , printre care si Alin Bejan (antrenor secund F.C.Botosani) , alaturi de domnul Cornel Sfaiter .
F.C.Vorona a inceput in forta meciul si a deschis scorul in secunda 38 prin Liuta Ciprian insa in minutul 10 al meciului , atacantul Spataru Ciprian (Rapid Ungureni) dupa o cursa de 45 de metri il invinge pe goalkeeper-ul voronez , astfel 1-1 - minutul 10 .
In minutul 20 F.C.Vorona beneficeaza de o lovitura de pedeapsa , insa Irimia Vasile (foto) suteaza pe langa poarta , avand sa se revanseze in minutul 25 inscriind printr-un lob peste portarul rapidistilor . La pauza scorul avea sa fie 3-1 datorita unui sut superb de la 25 de metri a jucatorului Macovei Ionel (min.29) .
In repriza a doua s-au marcat inca trei goluri prin Hluscu Sorin (min.54) , Irimia Vasile (min.63) si Vieru Ioan (min.88) .
Iata toate rezultatele inregistrate in Liga a IV-a , etapa a XVII-a (04,04 - 05,04,2009) :
AS Bucecea - Avantul Albesti : 0-3
FC Vorona - Rapid Ungureni : 6-1
PRO Sport Vf.Campului - A.S.Roma : 0-4
FC Sulita - Bucovina Rogojesti : 2-2
FC Prutul Radauti Prut- FCM Dorohoi : 3-3
CS Unirea Saveni - NS Pomarla : amanat
CS Darabani - FC Itrom Trakt : neprezentare

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .