sâmbătă, 31 ianuarie 2009

PRO Volei Botosani - CSM Bucuresti 3 - 1

(victorie)
Incepand de la ora 11,oo in sala polivalenta "Elisabeta Lipa" s-a desfasurat astazi primul meci din play-off-ul pentru promovarea in prima liga de volei ; meciul a avut protagoniste doua echipe : PRO Volei Botosani si CSM Bucuresti (1-0/2-0/2-1/3-1) . Astfel in urma victorie inregistrate in meciul se azi jucatoarele botosanenence mai au nevoie de o singura victorie din urmatoarele posibile doua intalniri cu bucurestencele , sistemul pay-off-ului fiind : 2 victorii din 3 meciuri .

La meciul fetelor au fost prezente numeroase persoane cu nume din Botosani , in frunte cu primarul Catalin Flutur , insotit de Tibuleac si Gheorghita ; pe langa acesti domni din fruntea primariei au mai fost prezenti si jucatori de fotbal de Liga a II-a (F.C.Botosani : Kone , Acsinte , Ghiviziu) ; Liga a III-a (Eco Luceafarul : fratii Vasilachi , Jigalov) ; Liga a IV-a (A.S. Roma : Luca / F.C.Vorona : fratii Petrea) si arbitrii de fotbal din Liga a IV-a a judetului : Iovu , Luca , Andrici , Tanasa , Iacobita , Manole si Maxim .


Pe toata durata meciului patronului echipei , Buhaianu , parea ca face o criza de nervi , mai ales dupa setul 3 cand bucurestencele au reusit sa castinge un set (2-1) ; in final s-a linistit cand meciul s-a terminat cu victoria botosanencelor .


Jucatoarea meciului fiind nimeni alta decat sora mult mai cunoscutului fotbalist iesean Marius Onofras(Unirea Urziceni) , pe numele sau Romina Onofras (Nr.8) .

Fotografii cu fotbalisti 2

Astazi voi continua seria fotografiilor cu fotbalisti din acelasi meci care a fost prezentat in detaliu ieri (30ian.) : Ceahlaul Piatra Neamt - F.C.Dinamo Bucuresti (0 - 0).
In fotografii sunt prezenti urmatorii jucatori : Cristian Ciubotariu , Cristi Munteanu , Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu .

vineri, 30 ianuarie 2009

Fotografii cu fotbalisti

Incepand de azi si timp de aproximativ 2 saptamani voi posta pe blogul meu zilnic cate 4 fotografi realizate la diferite meciuri cu mine si diferiti antrenori sau jucatori .
Astazi va prezint fotografii realizate in etapa XXX-a din editia de campionat 2003 - 2004 . Meciul a avut loc la Piatra Neamt intre Ceahlaul P. Neamt - F.C.Dinamo Bucuresti ( 0-0 ) , in urma acestui meci , avand in vedere ca era si ultima etapa a campionatului , Ceahlaul a retrogradat , iar Dinamo era deja campioana cu o etapa inaintea disputarii acestui meci .
In fotografii sunt prezentati urmatorii : Cosmin Barcauan , Dan Alexa , Iulian Tames si Angelo Alistar .

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .