sâmbătă, 28 februarie 2009

Zvon


Gigi Becali negociaza vanzarea F.C.Steaua cu suma de 80.000.000 de euro . El vrea sa paraseasca echipa din Ghencea impreuna cu Stancu , Ionescu si inca 8 jucatori de la F.C.Steaua 2 . Se pare ca este decis sa achizitioneze alt club din Liga I , in schimbul sumei de 7 milioane de euro , este vorba de Unirea Urziceni , cu care promite ca va castiga campionatul in cel mut 1 an de la achizitionare .

F.C.Botosani - F.C.Dunarea Giurgiu 2 - 1

F.C.Botosani a reusit astazi sa castige in fata celor de la F.C.Dunarea Giurgiu cu 2 - 1 , acelasi scor cu care au reusit sa se impuna si in tur . Pe o vreme foarte buna pentru fotbal baietii lui Cristi Popovici au facut o prima repriza buna , insa in repriza a doua nu prea au mai contat in atac.
Golurile botosanenilor au fost marcate de Ghiceanu (min.21) si Pleniceanu (min.24) . In repriza a doua am mai avut o bara prin Boghian , doua suturi ale lui Simao si o torpila ce a apartinut lui Keita , in rest nimic spectaculos. Patache a reusit mai multe urcari spectaculoase in atac care s-au sfarsit cu centrari sutate in careu (foarte bune).
In ultimul minut al prelungirilor un jucator de la Giurgiu trimite mingea in bara transversala aceasta parasind terenul de joc fara sa mai atinga alt jucator , insa sa da lovitura de la colt , in urma careia reiese o faza controversata , in care se pare ca Bordeanu a intrat si chiar a scapat mingea dupa linia portii , insa nu s-a acordat gol , ci fault in atac la portar , deoarece este o vorba " gol este doar atunci cand fluiera arbitrul" . ;)
Asadar meci castigat de botosaneni ; in timp ce veneau sa salute galeria Patache si Acsinte numai putea de ras si se imbratisau reciproc , cel mai probabil din cauza faptului ca erau constienti de golul giurgiuvenilor din minutul 93 , care nu a fost acordat ; dar totul e bine cand se termina cu bine .
Cel mai probabil arbitrul meciului nu a acordat gol la aceasta faza din minutul 93 deoarece era mascat de multitudinea de jucatori aflati in suprafata de pedeapsa si datorita ca vederea i-a fost obturata si neavand nici un fel de semnalizare din partea arbitrului asistent din apropierea sa (care era cel in masura sa observa si sa fie atent la linia portii) , arbitrul a vazut cum un jucator atacant la impins pe Bordeanu si a dictat fault in atac .

PRO Volei Botosani - CSM Focsani 0 - 3

Astazi incepand cu orele 13,oo a avut loc la sala polivalenta "Elisabeta Lipa", un meci care poate pentru multi sau multe ar fi fost mai bine daca nu avea loc ; o infrangere usturatoare pentru botosanencele de la PRO Volei .
In prezenta a aproximativ 700 de spectatori , majoritatea veniti direct de la meciul dintre F.C.Botosani si F.C.Dunarea Giurgiu (2-1) , voleibalistele botosanence nu au putut sa faca fata mai marelor (si la propriu si la figurat) voleibaliste de la CSM Focsani . Practic jocul a avut o singura directie , fiind in intregime la discretia focsanencelor , care doar in ultimul set "au gafait" nitel .
Jucatoarele noastre nu se mai opreau din reprosuri si din certuri , Romina (Nr.6) a fost inlocuita la jumatatea celui de-al doilea set si a reintrat abia la ultima serva in urma careia focsanencele au castigat meciul fara probleme . Jucatoarea cu numarul 2 a avut tot timpul ceva de reprosat , insa a avut foarte multe mingi gresite , la un momentdat si-a accidentat si o coechipera , din punctul meu de vedere cea mai slaba de pe terenul de joc .


Focsanencele au fost cu cel putin o clasa peste noi , cu serve foarte puternice , dornice de joc, cu multa pofta "de a musca" din adversar , in concluzie foarta multa determinare .Toate jucatoarle de la CSM Focsani au facut un meci bun , printre care s-a evidentiat si jucatoarea meciului : nr.12 .




Fata de meciul cu CSM Bucuresti , cand au fost prezenti mai multi conducatori ai judetului , astazi singurii care au luat parte la meci au fost Gheorghita si Buhaianu - Obuf .
Pe langa acestia au fost prezenti jucatori de fotbal de Liga a II-a (Acsinte , Ghiviziu , Kano ) ; Liga a IV-a : A.S.Roma (Luca , Sandu) ; F.C.Vorona (Bulgariu) ; Liga a V-a : Eco Luceafarul (Jigailov , fratii Vasilachi ) , acetora alaturandu-se si antrenorii Cristi Furmuz si Catalin Chirila , precum si arbitrii de fotbal ai Ligii a IV-a : Luca , Tanasa , Andrici si Maxim . In tribune a mai fost Suleap si fostul jucator al fanionului Porfireanu , precum si doi dintre sefii de galerii a lui F.C.Botosani : Fagaras si Alex Doroftei .

F.C.Botosani - F.C.Dunarea Giurgiu

Astazi incepand cu orele 11,00 pe stadionul municipal din Botosani se va disputa meciul de campionat din Liga I , Seria I , etapa 16 : F.C.Botosani - F.C.Dunarea Giurgiu (primul meci al returului) , care este si primul meci oficial al consilerului tehnic Cristi Popovici .
Meciul va fi transmis in direct pe TELE M , incepand cu aceleasi ore : 11,00 .

Dupa meciul de fotbal , fetele de la PRO Volei Botosani va asteapta la sala polivalenta "Elisabeta Lipa" incapand cu orele 13,00 ; unde va avea loc meciul de volei dintre PRO Volei Botosani si CSM Focsani , meci play-off pentru accesul in Diviza A.

Al Hilal castigatoarea Cupei PRINTULUI


Al Shabab - Al Hilal 0 - 1
Al Hilal a reusit sa se impuna in finala Cupei Printului in fata echipei Al Shabab , ocupanta locului 3 in campionatul Arabiei Saudite , cu scorul de 1 - 0 . Golul a fost marcat de Fahad Almofareg in minutul 114 , iar in minutul 118 , Mirel Radoi a fost inlocuit .

vineri, 27 februarie 2009

Cupa PRINTULUI - Arabia Saudita

Astazi incepand cu orele 19.15 , in direct , la sport.ro va fi transmisa finala Cupei Printului din Arabia Saudita . In finala se vor intalni Al Shabab si Al Hilal , echipa la care evolueaza Mirel Radoi si care este antrenata de Cozmin Olaroiu .
Echipa Al Hilal joaca pe o prima destul de consistenta , avand in vedere ca Mirel Radoi la primul sau meci de debut (Al Hilal-Al Nasr : 2-0) in care a marcat si un gol a incasat o prima de 40.000 de dolari , astazi echipa condusa de Cozmin Olaroiu joaca pe o prima record de 100.000 de dolari .

UEFA Cup


Programul optimilor Cupei UEFA

Werder Bremen - AS Saint-Etienne

CSKA Moscova - Sahtior Donetk

Udinese - Zenit St. Petersburg

PSG - Sporting Braga

Dynamo Kiev - Metalist Harkov

Manchester City - Aalborg

Olympique Marseille - Ajax Amsterdam

Hamburger SV - Galatasaray

Turul - 12 martie, returul - 18-19 martie 2009.

UEFA Cup



Rezultate înregistrate în partidele disputate, joi, în manşa retur a 16-imilor de finală ale Cupei UEFA :


ŢSKA Moscova (Rusia) - Aston Villa (Anglia) 2-0, în tur 1-1
Au marcat: Jirkov '61, Vagner Love '90

Metalist Harkov (Ucraina) - Sampdoria Genova (Italia) 2-0, în tur 1-0
Au marcat: Valiaev '30, Jaja '41

Hamburger SV (Germania) - NEC Nijmegen (Olanda) 1-0, în tur 3-0
A marcat: Olici '9

Twente Enschede (Olanda) - Olympique Marseille (Franţa) 0-1, 6-7 la loviturile de departajare, în tur 1-0
A marcat: Ben Arfa '24

VfL Wolfsburg (Germania) - Paris Saint-Germain (Franţa) 1-3, în tur 0-2
Au marcat: Hasebe '63 / Luyindula '38 (penalti), '74, Rothen '59

Galatasaray Istanbul (Turcia) - Girondins Bordeaux (Franţa) 4-3, în tur 0-0
Au marcat: Arda Turan '43, '65, Kewell '45, Sabri '88 / Bellion '1, Cavenaghi '74, Chamakh '76

VfB Stuttgart (Germania) - Zenit Sankt Petersburg (Rusia) 1-2, în tur 1-2
Au marcat: Gebhart '80 / Semşov '43, Faizulin '86

AC Milan (Italia) - Werder Bremen (Germania) 2-2, în tur 1-1
Au marcat: Pirlo '26 (penalti), Pato '33 / Pizarro '68, '78

Standard Liege (Belgia) - Sporting Braga (Portugalia) 1-1, în tur 0-3
Au marcat: Mbokani '79 / Aguiar '88
Udinese (Italia) - Lech Poznan (Polonia) 2-1, în tur 2-2
Au marcat: Pepe '57, Di Natale '90 / Rengifo '12

Manchester City (Anglia) - FC Copenhaga (Danemarca) 2-1, în tur 2-2
Au marcat: Bellamy '73, '80 / Vingaard '90

Ajax Amsterdam (Olanda) - AC Fiorentina (Italia) 1-1, în tur 1-0
Au marcat: Leonardo '88 / Gilardino '61


AS Saint-Etienne (Franţa) - Olympiakos Pireu (Grecia) 2-1, în tur 3-1
Au marcat: Payet '44, Ilan '57 / Gonzalez '75

Deportivo La Coruna (Spania) - Aalborg BK (Danemarca) 1-3, în tur 0-3
Au marcat: Sergio '38 / Shelton '41, Johansson '44, Enevoldsen '45

Tottenham Hotspur (Anglia) - Şahtior Doneţk (Ucraina) 1-1, în tur 0-2
Au marcat: Giovani '55 / Fernandinho '86

FC Valencia (Spania) - Dinamo Kiev (Ucraina) 2-2, în tur 1-1
Au marcat: Marchena '45, Del Horno '53 / Kraveţ '33, '73

- La Dinamo, Florin Cernat a fost introdus pe teren în minutul 65, în locul lui Kravcenko, şi a fost schimbat în minutul 88, cu Sablici, iar Tiberiu Ghioane a intrat în minutul 78, în locul lui Correa.
- Echipele scrise cu alta culoare s-au calificat in optimile de finala ale Cupei UEFA .

miercuri, 25 februarie 2009

UEFA Champions League


Rezultate Liga Campionilor _ 24 februarie 2009 _ optimi :
Chelsea – Juventus 1 – 0 ( Drogba )
Real Madrid – Liverpool 0 – 1 ( Benayoun )


Sporting Lisabona – Bayern Munchen 0 – 5 (Ribery x 2 , Klose , Tony x 2 )



Villarreal - Panatinaikos 1 – 1 ( Rossi / Karagounis )

UEFA Champions League




Rezultate Liga Campionilor _ 24 februarie 2009 _ optimi :


Atletico Madrid - Porto 2-2 ( Maxi Rodriguez , Forlan / Lisandro x 2) [ Cristi Sapunaru a fost titular si a fost inlocuit in minutul 79)


Inter - Man United 0-0 [Cristian Chivu a jucat tot meciul ]



Arsenal - Roma 1-0 ( Van Persie - penalty )

Lyon - Barcelona 1-1 ( Juninho / Henry)

luni, 23 februarie 2009

Fotografii cu antrenori si fotbalisti

Astazi sunt prezentate ultimele fotografii cu fotbalisti si antrenori , realizate la meciul F.C.Farul Constanta - Universitatea Craiova ( 1 - 1 ) , din campionatul 2006 - 2007 .


Mircea Bornescu ( Universitatea CRAIOVA )



Basarab Panduru ( fost antrenor F.C.Farul Constanta )



Vasilica Cristocea ( fost jucator F.C.Steaua )

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .