sâmbătă, 7 februarie 2009

Fotografii cu fotbalisti 9

Meciul Romania - Cipru continua astazi cu prezentarea a patru fotografii in care ii regasim pe Cosmin Contra , Florentin Petre & goalkeeperii Daniel Coman si Bogdan Lobont .

vineri, 6 februarie 2009

HAGI - LA MULTI ANI !!!

Gheorghe Hagi a ajuns ieri (5 feb) la treapta cu numarul 44 . Regele fotbalului romanesc in monentul de fata este liber de contract , iar ultima echipa de fotbal pe care a antrenat-o a fost F.C.Steaua Bucuresti .
Gheorghe Hagi a debutat ca jucator la prima reprezentativă la varsta de 18 ani , în meciul amical Norvegia - România (0-0) , disputat la Oslo , pe data de 10 august 1983 . A fost de 65 de ori căpitanul echipei naţionale , participand alături de tricolori la 3 Cupe Mondiale (1990-Italia , 1994 - USA şi 1998 - Franţa) şi 3 Campionate Europene (Franta 1984 , 1996 - Anglia şi 2000 - Belgia şi Olanda) . Cu 124 de selecţi i, se află pe locul 2 în topul celor mai convocaţi fotbalişti la echipa naţională , după Dorinel Munteanu.
A reuşit să marcheze de 35 de ori pentru România . Şi-a anunţat retragerea de la "naţională" după Campionatul Mondial din Franţa 1998 , dar a revenit după o adevărată campanie naţională în vara lui '99 , la meciul cu Ungaria , din preliminariile pentru Euro 2000 . Pe 24 aprilie 2001 , Gheorghe Hagi s-a retras definitiv din echipa naţională , într-un meci demonstrativ , care a umplut stadionul "Lia Manoliu".
Primul contact cu meseria de antrenor a avut-o la echipa naţională , pe care a pregătit-o timp de 5 luni . Mandatul "Regelui" pe banca tehnică a tricolorilor a fost un fiasco , el ratand Mondialul Asiatic din 2002 , România fiind învinsă de Slovenia în barajul de calificare.


Palmares ca antrenor al echipei naţionale: 5 meciuri - 1 victorie, 3 egaluri şi 1 înfrîngere Palmares ca jucător al echipei naţionale: 124 de meciuri, 35 de goluri .

Fotografii cu fotbalisti 8

Astazi sunt prezentate ultimile doua poze de la meciul Romania - Moldova in care ii putem identifica pe Lucian Goian si Cosmin Moti (sus) .
In celelalte doua poze sunt prezentati alti doi jucatori de nationala : Razvan Rat si Gabriel Tamas care au facut parte din echipa nationala de fotbal a Romaniei in meciul disputat contra Ciprului la Constanta la data de 16 august 2006 . Scorul final fiind 2 - 0 pentru Romania , golurile tricolorilor au fost inscrise de Nicolae Dica si Adrian Mutu .

joi, 5 februarie 2009

Fotografii cu fotbalisti 7

La data de 24 mai 2005 a avut loc la Botosani primul meci de fotbal (amical) care s-a disputat vreodata in localitatea noastra intre doua reprezentative nationale : Romania - Moldova ( tineret ) , in care jucatorii romani au reusit sa puncteze de doua ori prin Florescu si Bad , iar jucatorii moldoveni doar o singura data prin Porfireanu , astfel scorul inregistrat la finalul jocului fiind 2 - 1 pentru reprezentativa Romaniei .
Iata si cateva poze cu jucatorii participanti la acest meci : Mihai Minca , Ionut Stancu , Banel Nicolita si Mihai Nesu .

miercuri, 4 februarie 2009

Fotografii cu fotbalisti 6

Astazi va sunt prezentate ultimele 4 fotografii realizate la meciul F.C.Botosani - F.C.Dinamo , unde ii putem observa pe Andrei Margaritescu , Ovidiu Burca , Adrian Cristea si la "pachet" pe Alexandru Baltoi si Tibor Moldovan .


marți, 3 februarie 2009

Fotografii cu fotbalisti 5

Cele 4 fotografii prezente mai jos sunt facute in ziua in care F.C.Botosani a intalnit pe F.C.Dinamo , asa cum tocmai v-am explicat mai in detaliu ieri , cand au fost postate primele fotogarfii de la acel meci amical .
Astazi ii regasim in fotografii pe mult mai cunoscutii Dorin Semeghin , Iannis Zicu , Adrian Mihalcea si Bogdan Stelea .

luni, 2 februarie 2009

Fotografii cu fotbalisti 4

F.C.Botosani - FC.Dinamo acesta este meciul din care sunt prezentate astazi cele 4 fotogarfii . Meciul a avut loc la Botosani , cu ajutorul domnului Cornel Sfaiter , la data de 02 iunie 2005 . Scorul inregistrat pe tabela de marcaj la finalului meciului a fost unul de egalitate 1 - 1 ( Abalasei / T.Moldovan).
In pozele ce urmeaza ii regasim pe Ionut Balan , Alexandru Baltoi , Vladimir Gaev si Tibor Moldovan .


duminică, 1 februarie 2009

Fotografii cu fotbalisti 3

Meciul dintre Ceahlaul P.Neamt si F.C.Dinamo continua astazi cu doua fotografii in care ii putem observa pe Stefan Grigorie si Vlad Munteanu (sus).
In celelalte doua fotografii sunt prezenti Stefan Nanu si Victoras Iacob , prezenti si totodata participanti la meciul de cupa dintre F.C.Botosani si Otelul Galati (0-1) disputat in toamana anului 2004 , meci care a avut loc la Botosani .

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .