sâmbătă, 23 august 2008

Adrian MUTU strange din dinti


Oficialii Fiorentinei sunt din ce în ce mai optimişti cu privire la recuperarea internaţionalului român Adrian Mutu. Atacantul formaţiei Viola a suferit marţi, în timpul unui antrenament al echipei naţionale, o luxaţie posterioară la cotul stâng, care a necesitat imobilizarea zonei afectate într-un pansament ghipsat. Mutu ar fi trebuit să lipsească de pe teren între 15 şi 20 de zile, conform primului diagnostic, şi ar fi pierdut meciul cu Slavia de la Praga, din Liga Campionilor, cât şi „şocul” cu Juventus programat în prima rundă din Serie A. Ultimele veşti sosite din Italia sunt însă îmbucurătoare. Conform Gazzetta dello Sport, Adi Mutu ar putea reveni împotriva lui Juventus, în timp ce Corriere dello Sport scrie că, dacă recuperarea va decurge normal, starul Fiorentinei va putea să-şi ajute coechipierii încă din partida pe care aceştia o vor disputa miercuri, la Praga, în compania Slaviei.
Bun şi pentru meciurile naţionalei . În plus, „Briliantul” ar putea fi apt şi pentru primele două meciuri ale României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010, cu Lituania şi cu Insulele Feroe. Până acum, un singur lucru este cert: Mutu a început şedinţele de terapie, iar luni are programat un nou control la clinica doctorului Bufalini, tot atunci urmând ca jucătorul să ştie cu precizie când va putea reveni pe teren. http://www.prosport.ro/

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .