duminică, 1 martie 2009

F.C.Vorona - F.C.Tocileni 11 - 2


Astazi la Vorona , echipa din localitate , a disputat ultimul amical inainte de primul meci oficial , care va avea loc saptamana viitoare la Iacobeni (8 mart.) , meci in Cupa Romaniei Timisoreana ( faza judeteana) .

F.C.Vorona - F.C.Tocileni a avut loc pe un teren greoi , insa in care doar gazdele s-au facut simtite , prin pase foarte bune si multe goluri .

Pentru F.C.Vorona a deschis scorul Liuta Ciprian in secunda 36 , iar in minutul 5 a fost 3 - 0 pentru gazde , scorul la pauza : 6 - 0 . Iata toti marcatorii acestui meci , care fac parte din echipa F.C.Vorona : Irimia - 4 , Liuta - 3 , Podariu - 2 , Cotoflea si Bulgariu . Pentru echipa din Vorona pe toata durata celei de-a doua reprize a evoluat arbitrul Denis Cretu , pe postul de portar .

In urma meciurior amicale , F.C.Vorona "a tras linie" , in urma carora jucatorii au reusit sa treaca cu bine cele 5 meciuri disputate in extra-sezon :

1 . PRO Sport Vf. Campului - F.C.Vorona : 1 - 3

2 . Viitorul Liteni (SV) - F.C.Vorona : 5 - 4

3 . A.S. 2000 Bucecea - F.C.Vorona : 3 - 3

4 . F.C.Tocileni - F.C.Vorona : 5 - 6

5. F.C.Vorona - F.C.Tocileni : 11 - 2

In concluzie , iata si bilantul : 3v - 1 e - 1i
Meciul a fost arbitrat de A.Sofronie , G.Iacobita si I.Tanasa .

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .