vineri, 8 mai 2009

Lionel MESSI - cel mai bun jucator din lume?

5 motive pentru care Messi e cel mai bun jucător din lume :

1. A marcat 41 de goluri în acest sezon, în Primera Division, Liga Campionilor, Cupa Spaniei şi în preliminariile pentru CM din 2010;
2. În meciurile în care nu înscrie îi serveşte perfect pe coechipierii săi;
3. Legendarul Diego Armando Maradona susţine că doar Messi îi poate călca pe urme;
4. Datorită formei sale excepţionale, Barca este foarte aproape de a câştiga trei trofee foarte importante - Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Spaniei;
5. Adversarii săi afirmă că atunci când are mingea la picior este ca un ”tsunami”.
Ovrebo, ameninţat cu moartea

Arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo, care a oficiat la centru partida Chelsea - FC Barcelona, a fost scos pe ascuns din Anglia, ieri, sub escorta poliţiştilor, după ce acesta a primit ameninţări cu moartea.
La finalul partidei, Drogba a avut o reacţie extrem de nervoasă, la fel ca şi alţi jucători de la Chelsea, precum Ballack şi Terry. Drogba a intrat pe teren şi s-a îndreptat spre arbitru, ţipând în direcţia acestuia.

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .