miercuri, 17 februarie 2010

UEFA Champions-League : 16 februarie 2010

AC Milan MANCHESTER UNITED 2 - 3

Manchester United a învins-o pe AC Milan, 3-2, aseară pe "San Siro", în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Rooney nu l-a dezamăgit pe Ferguson, care prezicea înaintea meciului că atacantul său va fi eroul serii.

"Wayne Rooney este pentru United la fel de important cum a fost David Beckham. Rooney marchează exact când trebuie", spunea Sir Alex Ferguson înaintea meciului cu AC Milan. Bătrânul tehnician a dovedit încă o dată că are dreptate. Atacantul de numai 1,78 metri înălţime a redus la tăcere întregul "San Siro", după ce a marcat două goluri cu capul.

Seedorf, peste Beckham

Bannerul uriaş al suporterilor italieni, pe care scria "Avem 110 ani de istorie, trebuie să luptaţi pentru glorie!", i-a impulsionat pe elevii lui Leonardo. Ronaldinho a deschis scorul chiar în minutul trei, dintr-o pasă excelentă a lui Beckham, care a jucat aseară primul său meci împotriva echipei care l-a consacrat ca fotbalist. Englezul a dispărut apoi din joc, fiind înlocuit cu Seedorf în partea a doua. Paul Scholes a restabilit egalitatea în minutul 36, când l-a păcălit pe Dida cu un şut slab din faţa porţii. Wayne Rooney a avut opt minute de glorie, în care a marcat de două ori, de fiecare dată cu capul. Meciul părea decis, însă milanezii au terminat meciul la fel cum l-au început: în careul lui United, de unde Seedorf a redus diferenţa şi a stabilit scorul final, 2-3.

Carrick a luat "roşu" în ultimul minut şi va lipsi în meciul retur de pe "Stamford Bridge"

LYON - Real Madrid 1 - 0


De câteva sezoane, Real nu reuşeşte să o învingă pe Lyon. Dacă în trecut întâlnirile s-au derulat în faza grupelor şi madrilenii şi-au permis paşii greşiţi, duelul din optimi cu francezii i-ar putea fi fatal echipei de pe "Santiago Bernabeu". Aseară, Pellegrini a improvizat puţin în defensivă, sperând că va fi "scos" de atac, acolo unde au fost Cristiano Ronaldo, Kaka sau Higuain.


Presiunea lui Lyon, "asfixiantă"

Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, aşa că lyonezii, după o bară a lui Delgado în prima repriză, au deschis scorul în minutul 47, printr-o execuţie de senzaţie a mijlocaşului Makoun. "Presiunea lui Lyon este asfixiantă", scria Marca în comentariul live al primei părţi, recunoscând apoi după pauză: "Lisandro Lopez este steaua absolută din această repriză secundă". S-a terminat 1-0 pentru Lyon, pentru că nici măcar marele Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume, cu 13 milioane de euro pe an la Real, nu a izbutit vreo minune.

Un comentariu:

Realizare Magazin Online spunea...

Superb blogul tau. Se vede ca esti cu adevarat pasionat de el.

Succes,
Realizare Magazin Online

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .