sâmbătă, 28 februarie 2009

F.C.Botosani - F.C.Dunarea Giurgiu 2 - 1

F.C.Botosani a reusit astazi sa castige in fata celor de la F.C.Dunarea Giurgiu cu 2 - 1 , acelasi scor cu care au reusit sa se impuna si in tur . Pe o vreme foarte buna pentru fotbal baietii lui Cristi Popovici au facut o prima repriza buna , insa in repriza a doua nu prea au mai contat in atac.
Golurile botosanenilor au fost marcate de Ghiceanu (min.21) si Pleniceanu (min.24) . In repriza a doua am mai avut o bara prin Boghian , doua suturi ale lui Simao si o torpila ce a apartinut lui Keita , in rest nimic spectaculos. Patache a reusit mai multe urcari spectaculoase in atac care s-au sfarsit cu centrari sutate in careu (foarte bune).
In ultimul minut al prelungirilor un jucator de la Giurgiu trimite mingea in bara transversala aceasta parasind terenul de joc fara sa mai atinga alt jucator , insa sa da lovitura de la colt , in urma careia reiese o faza controversata , in care se pare ca Bordeanu a intrat si chiar a scapat mingea dupa linia portii , insa nu s-a acordat gol , ci fault in atac la portar , deoarece este o vorba " gol este doar atunci cand fluiera arbitrul" . ;)
Asadar meci castigat de botosaneni ; in timp ce veneau sa salute galeria Patache si Acsinte numai putea de ras si se imbratisau reciproc , cel mai probabil din cauza faptului ca erau constienti de golul giurgiuvenilor din minutul 93 , care nu a fost acordat ; dar totul e bine cand se termina cu bine .
Cel mai probabil arbitrul meciului nu a acordat gol la aceasta faza din minutul 93 deoarece era mascat de multitudinea de jucatori aflati in suprafata de pedeapsa si datorita ca vederea i-a fost obturata si neavand nici un fel de semnalizare din partea arbitrului asistent din apropierea sa (care era cel in masura sa observa si sa fie atent la linia portii) , arbitrul a vazut cum un jucator atacant la impins pe Bordeanu si a dictat fault in atac .

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .