sâmbătă, 28 februarie 2009

PRO Volei Botosani - CSM Focsani 0 - 3

Astazi incepand cu orele 13,oo a avut loc la sala polivalenta "Elisabeta Lipa", un meci care poate pentru multi sau multe ar fi fost mai bine daca nu avea loc ; o infrangere usturatoare pentru botosanencele de la PRO Volei .
In prezenta a aproximativ 700 de spectatori , majoritatea veniti direct de la meciul dintre F.C.Botosani si F.C.Dunarea Giurgiu (2-1) , voleibalistele botosanence nu au putut sa faca fata mai marelor (si la propriu si la figurat) voleibaliste de la CSM Focsani . Practic jocul a avut o singura directie , fiind in intregime la discretia focsanencelor , care doar in ultimul set "au gafait" nitel .
Jucatoarele noastre nu se mai opreau din reprosuri si din certuri , Romina (Nr.6) a fost inlocuita la jumatatea celui de-al doilea set si a reintrat abia la ultima serva in urma careia focsanencele au castigat meciul fara probleme . Jucatoarea cu numarul 2 a avut tot timpul ceva de reprosat , insa a avut foarte multe mingi gresite , la un momentdat si-a accidentat si o coechipera , din punctul meu de vedere cea mai slaba de pe terenul de joc .


Focsanencele au fost cu cel putin o clasa peste noi , cu serve foarte puternice , dornice de joc, cu multa pofta "de a musca" din adversar , in concluzie foarta multa determinare .Toate jucatoarle de la CSM Focsani au facut un meci bun , printre care s-a evidentiat si jucatoarea meciului : nr.12 .




Fata de meciul cu CSM Bucuresti , cand au fost prezenti mai multi conducatori ai judetului , astazi singurii care au luat parte la meci au fost Gheorghita si Buhaianu - Obuf .
Pe langa acestia au fost prezenti jucatori de fotbal de Liga a II-a (Acsinte , Ghiviziu , Kano ) ; Liga a IV-a : A.S.Roma (Luca , Sandu) ; F.C.Vorona (Bulgariu) ; Liga a V-a : Eco Luceafarul (Jigailov , fratii Vasilachi ) , acetora alaturandu-se si antrenorii Cristi Furmuz si Catalin Chirila , precum si arbitrii de fotbal ai Ligii a IV-a : Luca , Tanasa , Andrici si Maxim . In tribune a mai fost Suleap si fostul jucator al fanionului Porfireanu , precum si doi dintre sefii de galerii a lui F.C.Botosani : Fagaras si Alex Doroftei .

19 comentarii:

Anonim spunea...

buna as vrea sa iau legatura cu tine pt mai m informatii despre meciul d volei dintre csma focsani si pro volei.cum as putea sa ne vedem.vino luni la 16 la sala sa vb.CARMEN

Anonim spunea...

uite cum facem...nu stiu ce ai vrea sa vb cu mine...dar iti las adresa mea de email... cave_canem@email.ro ....imi scrii acolo despre ce vrei sa vb ... sau imi lasi un nr de telefon...si te sun ... ceao

Anonim spunea...

pai vreau sa aflu mai multe detalii despre cum au evoulat fetele la meci.cum as putea sa ne vedem sa stam d vb.vino luni la 16 la sala sa vb.

Anonim spunea...

...detalii mai multe decat am postat pe blog nu am ce sa mai ofer, am scris ce am crezut eu ca era de scris,nu pot veni la sala,vb la tel sau imi scrii pe email...si dupa aia mai vb,ok?
nu inteleg de ce tocmai cu mine vrei sa vb,detalii despre meci poti sa afl si de pe alte site-uri sau blog-uri, in fine...vb ...ceao

Anonim spunea...

eu cred k ai mai m d vb.dar nu vrei.
ce te costa sa vi sa vb

Anonim spunea...

...hai ca nu m-ai are rost sa vb aici...imi dai ceva un id de mes...un nr de tel...un mail si te contatez eu... ;)

Anonim spunea...

dar cu Iordache ce sa intamplat,am auzit ca si-a accidentat o colega.cine e accidentata?

Anonim spunea...

sincer nu stiu cum le cheama..inafara de Romina si R.Onofras....dar la o faza din timpului joculi,,,jucatoare cu nr 2 se indrepta spre minge si ia dat cu palma sau a atinso la ureche , cred ca a zgariat-o ,pe jucatoarea nr13(cred ca o cheama Vio...)...lasa un id sa vb... ceao...dak tot zici ca te mai intereseaza...dar sa stii cu prea am ce sa iti zic asa multe

Anonim spunea...

atunci ce fel de ziarist esti daca nici macar nu sti cum le cheama pe fetele de la pro volei.eu nu te stiu personal doar din auzite,dar pune mana si informeaza-te mai bine si dupa scrie pe site adv.

Anonim spunea...

ha sa iti zic doua vorbe...in primul rand nu sunt ziarist , nici redactor , nici reporter , nici"nimic" ce tine de media .
In al doilea rand am scris pe blog realitatea meciului vazuta de mine personal , nu din auzite .
In al treilea rand jucatoarea cu nr 2 , ca sa o spun pe romaneste , a fost la furat rau de tot , are in tot meciul doar o minge sau doua care le-a dat bine , fa rost de inregistrare si convingete si tu , dak nu ai fost la meci.
In al patrulea rand din acest punct de vedere nu am vrut sa ma intalnesc cu tine pentru ca mi-am dat seama de la inceput ce ai in cap , ca vrei sa arati tu nu stiu ce , sa le iei apararea(eu sincer inteleg ca fetele au prin s o zi mai proasta)
In al cincilea rand iti spun foarte foarte sigur ca nu ai de unde sa ma stii pe mine sau ce imi poate capul mie nici macar din auzite sau alte surse de ale tale de informare .
In al saselea rand eu am scris adevarul aici , nu au jucat nimik , nu am de ce "sa dau cu parul" in fetele de la PRO Volei.
In al saptelea rand ca sa vezi ce rau sunt , da si tu un search pe blogul meu: "PRO Volei" si vezi si tu ce am scris cand au avut meciul cu CSM Bucuresti , le-am laudat , dar nu numai atat chiar mi-a placut cum au jucat si din acest lucru am fost si la acest meci cu CSM Focsani....si pot sa spun ca am ramas foarte dezamagit de prestatia lor . S-a batut joc de mine cand am scris atunci ca fetele au jucat bine,,,cica de unde ma pricep....s-au facut diferite commenturi pe alte site-uri despre mine.Acum unde si tu ce comenturi sa lumea...numai de injuraturi ,,,,scrie numai prostii,,,si numai cuvinte urate,,,,eu am vrut si zic ca am reusit sa scriu intr-un mod cat de cat placut , fata de ce s-a intamplat la cest meci.
In al opt-ulea rand ti-am cerut de 4 ori un nr de tel sau email ca sa stam de vb si nu ai acceptat , asa ca ciocul mic te rog frumos , ca eu am vrut sa am o discutie civilizata cu tine si tu ma iei pe mine cu tupeu asa.
In al noua-lea rand eu am recunoscut ca nu le stiu numele fetelor de la PRO , cu toate ca puteam sa ma interesez si sa iti zic sigur cine poarta nr 13 , insa chiar daca nu le cunosc crede-ma ca am o memorie extraordinara si numerele de pe tricou...nu am cum sa le confund...asa ca inca o data nu le m-ai lua apararea...jucatoarea cu nr 2....in acest meci = 0 (nu s-a vazut bine deloc,,,cand tu tipi la coechipierele tale e grav...singuar cu gura mare de acolo)
In al zece-lea rand mi-ar place sa stam de vb :) sa vad si eu cu cine tii cu realitatea sau cu minciuna/ falsul.Si sa vad cate stii tu despre mine,,,
In al unsprezece-lea rand iti dau dretul la replica si astept commentul tau...ca de vreo 2 zile ma toti bati la cap...
In al doisprezece-lea rand cred ca ai si obosit de cand citesti aici , in cocluzie am sa ma opresc, considerand ca ti-am dat destule explicatii atat despre mine cat si despre ce scriu eu...apropo blog-ul acesta ... este facut mai mult din placere , din pasiunea mea pentru sport .
BAFTA ;)

Anonim spunea...

sa vezi si u c pasiune nebuna o sa ia cand o sa iti vina o citatie acasa idotulre.si daca nu sti c e aia citatie,esti dat in judecata.

Anonim spunea...

cred k u nu vezi bine,dc te mai uiti odata la meci ai sa vezi k nu e asa cum ai scris.asa k ai fc bine sa dezminti tot din ceea ce ai scris.e pt binele tau.pt k te stiu si ne vedem acolo unde nici nu te astepti.asa k.....

Anonim spunea...

esti penibil habar nu ai despre volei si scri u vrute si nevrute,dar iti dem eu k nu ai s mai scri nimic,cel putin de volei.

Anonim spunea...

auzi mai usor cu amenintarile...si da-ma in judecata...citaie sa stii ca stiu la ce face referire...ma ocup cu din astea...auzi pentru ce ma dai in judecata...apropo ce vrei sa ma bati sau care e treaba...veza-ti de treaba...tu nu iti dai seama ca eu dak patesc ceva ...am dovada scrisa de tine..am si ip...asa ca ...multa sanatate...sincer dak u esti nr 2 de la PRO Volei..imi pare rau pentru prestatia ta...si eu am jucat fotbal si stiu cum e sa prinzi o zi mai proasta..in fine...sincer te-ai suparat degeaba...si inca o data....da-ma in judecata...sa specifici si motivul nu uita..."ti-am patat imaginea"...hai ma ma lasi...multa bafta ...si sincer iti doresc si va doresc...sa le bateti pe CSM Focsani in urmat 2 meciuri... ;)...AlecS

Anonim spunea...

ma mir cum nu m-a dat in judecata Romina Onofras...cand am zis ca a fost cea mai buna de pe teren....cum ea a fost cea mai buna cu ajutorul echipei....asa nici tu nu puteai sa joci slab, dak intreaba echipa nu juca slab.....dak intreaga echipa juca bine....chiar dak u sau altcineva juca slab , asta nu se simtea...

Anonim spunea...

ma bucur k ti-ai dat seama k sunt jucatoarea cu nr 2.si nu ma intereseaza ce scri u d romina.ai inteles.si dc te intereseaza d c esti dat in judecata pt k nu ai dreptul ssa scri nimic despre mine pe site,si mai m u nu ai nici o licenta d reporter asa k.....

Anonim spunea...

ai fc bine sa dezminti tot c ai scris despre mine si vino azi la sala sa vb la 10.30 sau 16.30 k e mai bine pt tine.eu nu te bat k nu imi murdaresc eu mainile cu toti....vb f serios k deja am pornit demersul cu tine.

Anonim spunea...

veza-ti de treaba...ca deja am pierdut prea mult timp cu tine...fa ce vrei...cum ti-am zis ...de la inceput mi-am dat seama ca esti tu....in fine...dak u faci si cu mine din astea...cu amenintari si cu injuraturi...ce adevar vrei sa zic...nu e evident ca acest lucrulil faceai si in teren...iti urez multa bafta...si in sport si in viata...imi cer scuze ca te-am suparat....dar sa stii ca nu am sa iti m-ai raspund la commenturile tale , la provocarile...faza cu judecata ..las-o mai moale,,,ca esti departe de realitate...bafta

Anonim spunea...

hai k nu are rost sa imi bat capul cu tine,ne vedem la tribunal.esti penibil.ti-am mai zis ne vedem acolo unde nici nu te astepti.

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .