sâmbătă, 21 martie 2009

AS 2000 Bucecea - F.C.Sulita 2 - 2

Astazi , incepand cu orele 13,00 a avut loc la Bucecea , pe stadionul Siretul , primul meci al etapei a XV-a.
Pe o vreme buna de fotbal echipele au aratat o "pofta mare" de joc , insa cu o prima repriza foarte echilibrata , singura ocazie de gol apartinand Sulitei , care in minutul 30 a ratat prin I.Popescu dupa ce acesta a depasit portarul , insa mingea a fost respinsa de un fundas .
Repriza a doua a fost mult mai deschisa si astfel s-au marcat 4 goluri ,cate 2 goluri de fiecare echipa.
La echipa oaspete s-a evidentiat jucatorul cu nr.10 I.Popescu care pe tot parcursul jocului a stiut sa tina bine de minge , avand un control foarte bun asupra ei(a mingii) si marcand si cele doua goluri ale echipei F.C.Sulita dupa ce a driblat in ambele faze aproape toata apararea echipei gazda .
Pe de alta parte la echipa AS 2000 Bucecea s-a evidentiat "tanarul" in varsta de 40 de ani : T.Gucianu , care de asemenea a inscris doua goluri spectaculoase la vinglul portii adverse ; unul din actiune cu un sut de la aprox. 22 metri , iar cel de-al doilea din lovitura libera directa de la 20 metrii .
Meciul a fost unul echilibrat ; in prima repriza a fost un joc de tatonare, de cunoastere a adversarului , pe cand in cea de-a doua repriza jocul a fost mult mai animat cu mai multe faze de poarta .

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .