duminică, 15 martie 2009

PRO SPORT Vf.Campului - FCM Dorohoi 2 - 3

Pe terenul de fotbal din Vf.Campului a avut loc astazi meciul dintre PRO SPORT Vf.Campului - FCM Dorohoi , contand pentru etapa a XIV-a , Liga a IV-a.
Meciul a fost unul foarte disputat si echipele au jucat numai pe contre , un meci cu foarte multe ocazii de poarta si de o parte si de alta.
Echipa din Vf.Campului in minutul 32 a ratat dintr-o lovitura de pedeapsa , jucatorul executat a sutat mingea pe mijlocul portii , iar portarul a reusit sa intervina in doua randuri .La numai 6 minute dorohoienii deschid scorul (min.38) : 1 - 0 la pauza.
Repriza a doua e inceputa in forta de FCM Dorohoi si astfel in minutul 50 la un fault la aproximativ 20 de metrii de poarta adversa , acestia reusesc sa inscrie cu un gol superb marcat din lovitura libera directa .
Iata si evolutia scorului : 0-1/0-2/1-2/1-3/2-3.
Meciul a fost arbitrat de A.Sofronie , C.Danila si G.Iacobita .

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .