duminică, 8 martie 2009

Spicul Iacobeni - F.C.Vorona 2 - 3


Astazi la Iacobeni pe o vreme destul de friguroasa echipa din localitate a intalnit pe teren propriu F.C.Vorona (locul II - Liga a IV-a) . F.C.Vorona a fost reprezentata la tragerea la sorti poate de speranta fotbalului "voronez" , avandu-l capitan pe juniorul (16 ani) Atanasoaie - nr.5 .
Meciul a fost unul foarte disputat , cu multe ocazii in prima repriza pentru "voronezi" , insa in care au marcat prin mult mai experimentatii Cotoflea (26') si Soptelea (44'). Astfel scorul la pauza 2 - 0 , jocul in prima repriza avand o singura directie : poarta echipei gazde Spicul Iacobeni .
Cu toate ca au inceput si cea de-a doua repriza intr-o forma foarte buna "voronezi" , au reusit sa marcheze prin Irimia (51') ; dupa acest gol meciul s-a schimbat radical iar "iacobenii" au inceput sa puna probleme serioase defensivei "voroneze" .
Astfel Grosu(69') si Vizitiu (81') au redus din diferenta scorul devenind 2 - 3 ; F.C.Vorona "gafaie" iar in minutul 90 la un contraatac a "iacobenilor" acelasi Vizitiu dribleaza portarul oaspete si singur cu poarta goala aluneca in careu , in timp ce portarul(Alexoae) reuseste in cele din urma sa-i "fure" mingea .
Sfarsit de meci , in care probabil omul care aduce calificarea , este tocmai acest portar de 18 ani - Alexoaie care pe tot parcursul meciului a avut o evolutie foarte buna , reusit mai multe parade si interventii foarte bune .

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .