sâmbătă, 14 martie 2009

F.C.Botosani - C.S.Buftea 5 - 0

F.C.Botosani a intalnit astazi pe stadionul municipal pe C.S.Buftea , intr-un meci contand pentru etapa a XX-a din cadrul Ligii a II-a , seria 1 .
Botosanenii le-au dat o palma de goluri buftenilor , marcand 5 goluri care mai de care mai spectaculos prin Simao x2 , Caragea si Ghiceanu x2.




La pauza scorul era de neprezentare , 3 - 0 pentru jucatorii lui F.C.Botosani , care au avut o prima repriza de senzatie si mai ales un start de meci fenomenal , astfel in minutul 6 era de deja 2 - 0 .

Alex Vrabie = jucatorul meciului .Este un jucator care nu are tocmai o statura impresionanta si nici un fizic de speriat , insa care a reusit sa faca un meci foarte bun , punund "osul la bataie" , avand multe pase ultile si o tehnica buna , cu un control foarte bun asupra mingii . Astfel el a fost coautor la primul gol si a reusit si o centrare de exceptie din care Caragea a reusit sa marcheze golul cu numarul 2 al botosanenilor.

Alex Vrabie la mijlocul reprizei a doua i-a luat locul in echipa lui Stefan Apostol , dupa ce acesta a fost inlocuit cu Ursu (care intra intr-un meci oficial dupa foarte mult timp).



C.S.Buftea nu a contat in atac , avand foarte multa greseli in defensiva ; abia la mijocul primei reprize buftenii au pus putine probleme botosanenilor dupa ce au efectuat doua inlocuiri .
Atacantul Bogdan Vrajitoarea (capitan C.S.Buftea - fost jucator al Universitatii Craiova , Rocar Bucuresti , F.C.Dinamo si Dacia Mioveni ) nu a pus nici un fel de probleme botosanenilor , avand insa o discuitie mai aprinsa pe finanlul jocului cu Acsinte la un fault mai dur al acestuia , insa botosaneanul nu a ripostat prin vorbe...el facandu-i un semn discret mult mai experimentatului fotbalist buftean : sa taca si sa priveasca tabela (in acel moment 4-0) .




Astfel F.C.Botosani reuseste o victorie la pas in fata modestei echipe C.S.Buftea , care astazi nu a contat deloc in atac , pe teren facandu-se vazuta numai o singura echipa , sub numele ei : F.C.BOTOSANI.....sa sperem ca vom mai vedea asemenea rezultate la Botosani sau cel putin macar ne vom bucura de victoriile botosanenilor , fie ele si la un gol diferenta .


FORTZA F.C.BOTOSANI

3 comentarii:

Anonim spunea...

ba baiatu.... tu ce meci ai vazut? omu meciului putea fi luat in ordine... Simao sau Ghiceanu sau Apostol nicidecum Vrabie... s-a miscat meciu asta dar tu l-ai vazut numai la final de meci knd a invartit mai mult mingea dupa ce a fost scos Siamo si Apostol. Cursele lui Simao, ruperile lui de ritm din prima repriza... alea nu le-ai vazut nu? Pasele extraordine trase cu linia ale lui Apostol sau eficacitatea lui de la centru n-ai observat-o? jocul fin a lui Ghiceanu cu antingeri din prima? asa ca revezi meci si nu mai spune aiureli

Anonim spunea...

asta e parerea mea...nu neaparat cine inscrie gol trebuie sa fie si omul meciului...iar Apostol...a jucat bine....insa nu asa de bine precum a facut-o in meciul cu Giurgiu...si am vazut tot meciul..ce dak vrabie e mai mic...nu poate sa fie el omul meciului...e posibil sa ai si tu dreptate...dar eu mi-am scris doar punctul meu de vedere...bafta ;)

Anonim spunea...

baiiiii ,,,,,,,,,bula toata echipa a fost buna da conteaza cine inscrie asa a zis si antrenoru de geaba faci un joc bun daca nu inscri goluri ,,,, asta ajuta sa mearga echipa inainte a fost omul meciului VRABIE ca a inscris si a salvat echipa ....... pe ce planeta esti? ai urmarit al meci cred
culcate BAIATULE ,,,, NOAPTE BUNA

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .