sâmbătă, 19 septembrie 2009

Liga a IV-a - LUCEAFARUL M.E. - N.S.Pomarla

In prologul etapei a IV-a a campionatului judetean de fotbal din judetul Botosani , Luceafarul Mihai Eminescu a intalnit pe teren propriu pe Nord-Star Pomarla .
In prima repriza meciul a fost destul de echilibrat fiecare echipa ratand situatii clare de gol prin Constantin Ioan(Nr.21) -min.15 si prin Gradinariu Florin(Nr.9)-min.40 pentru Luceafarul , iar Ursuleanu Florin(Nr.10)-min.25 si 43(nimereste stalpul portii) pentru Pomarla.Tot in prima repriza s-a facut "remarcat" Chelariu Adrian(Nr.14) prin jocul agresiv , astfel fiind avertizat cu cartonas galben in min.38.
Repriza a doua incepe bine pentru pomarleni cand in minutul 48 Pele-Neagra Alex scapa singur spre poarta adversa de la aproximativ 35 de metri insa trage puternic pe centrul portii de pe linia de 16 metri a suprafetei de pedeapsa si astfel portarul advers Luca Paul reuseste sa apere un gol ca si facut.
Dupa aceasta faza jocul se muta in jumatatea echipei oaspete , jocul fiind unul foarte dominat din partea gazdelor.In min.65 Andrei Letos (Nr.7) executa o lovitura libera directa de la aproximativ 25 m , insa mingea este retinuta de portarul advers Damian Ionut.
Gazdele mai rateaza cateva situatii de gol , insa in minutul 78 proaspat intratul Erdic Florin(Nr.5) da o centrare de exceptie de pe partea stanga a careului advers la captul caruia s-a aflat Matei Cosmin (nr.10-foto jos ) si astfel acesta inscrie cu o lovitura de cap bine plasata.
Jocul a fost prelungit cu 4 minute , insa nici o schimbare a scorului . Scor final LUCEAFARUL Mihai Eminescu - Nord-Star POMARLA 1-0.

2 comentarii:

Blaga Eduard spunea...

Cum iti permiti sa pui poza mea fara a pune numele pe ea....

Anonim spunea...

..o da a are dreptate saracul baiat...cum sa pui poza asa...poate incepe sa planga indata :::)))))

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .