joi, 26 martie 2009

Delegari LIGA a IV-a



Probabil capul de afis al acestei etape este meciul dintre Nord-Star Pomarla & F.C.Vorona , un meci in care jucatorii Voronei sunt obligati sa castige daca vor sa continue lupta pentru promovare . Jucatorii Pomarlei nu au in cap decat victoria , dupa ce etapa precedenta au fost invinsi pe teren propriu de A.S.Roma (0-5/0-1-pauza), principala candidata la promovare a echipei F.C.Vorona .
Astfel ca si in meciul dintre N.S. Pomarla - A.S. Roma cand a fost delegat un arbitru divizionar (Titii Lucian) , la fel s-a procedat si acum pentru meciul de duminica dintre N.S. Pomarla - F.C. Vorona unde a fost delegat divizionarul Iovu Ciprian , ajutat la cele doua tuse de Poenaru Vlad si Sofronie Alex , sub observatia d-lui Tailup Petru .

La alt meci interesant din aceasta etapa dintre Rapid Ungureni si C.S.Unirea Saveni a fost delegat alt divizionar Titii Lucian , lui alaturandu-se asistentii : Cosovanu Ciprian si Rotariu Andrei , iar observatorul jocului si a arbitrilor fiind seful CJA Botosani : Bogdan Zanfirescu .

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .