miercuri, 25 martie 2009

Meci amical

F.C.Dinamo a castigat meciul amical cu C.S.Buftea cu scorul de 3-1 (Danciulescu,Zicu x2) . Mircea Rednic s-a declarat multumit de "antrenamentul" sustinut in fata buftenilor , fiind multumit de evolutia lui Ianis Zicu si ingrijorat de usoarele accidentari ale lui Adrian Cristea , Nicolae Mitea si Claudiu Niculescu .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


C.S.Buftea dupa ce a fost umilita de F.C.Botosani (5-0) in urma cu 11 zile si invinsa pe teren propriu de F.C.M. Bacau (1-3) , intalneste astazi pe F.C.Dinamo Bucuresti intr-un meci amical , cu incepere de la orele 16,00 , in direct la sport.ro .

Niciun comentariu:

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .