sâmbătă, 28 martie 2009

F.C.Botosani - F.C.Dinamo II 5 - 2

Vreme buna de fotbal astazi la Botosani , practic as putea spune prima zi de primavara care s-a facut simtita din plin , de publicul numeros de pe municipal ; un public care a venit astazi sa vada pe sora mai mica a liderului campionatului romanesc de fotbal :F.C. Dinamo.
F.C.Dinamo II a folosit astazi 5 jucatori de la prima echipa - titularii : Matache , Homei , L.Goian , I.Zicu (foto sus) si jucatorul inlocuitor P.Mendi .

Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru bucuresteni , astfel Ianis Zicu a deschis scorul in minutul 2 printr-o executie caracteristica.



Jucatorii botosaneni isi creaza ocazii de poarta si astfel Marius Matei inscrie doar dupa 3 minute de la golul dinamovist (in minutul 5) de la aproximativ 16 metri , printr-un sut puternit care intalneste transversala inainte sa intre in plasele portii adverse .
Jocul decurge in favoarea noastra , prin pase scurte si precise , astfel in minutul 20 dupa o centrare buna Caragea (foto sus-nr.7) inscrie pentru 2 - 1 , F.C.Botosani intoarce scorul .


Botosaniul este mult peste bucuresteni la toate capitolele si in minutul 35 , Matei (foto) ii executa pentru a doua oara in acest meci pe dinamovisti dintr-o lovitura de pedeapsa .

M.Matei se afla la 3 goluri in 2 meciuri pentru F.C.Botosani , de la revenirea sa la echipa locala (din acest retur) .
Scorul la pauza un sec 3-1 pentru F.C.Botosani .


Incepe repriza a doua : Kano dupa ce a acuzat de mai multe ori dureri in prima repriza este inlocuit de Ov.Ciobanu .
Botosaneni continua se joace bine , insa se vede putina presiune din partea dinamovistilor , care au mai multe suturi la poarta , la care portarul nostru are niste interventii nu asa de fericite , probabil ceva emotii sau o zi mai proasta a juniorului .



Atat jucatorii inlocuitori cat si antrenorii bucurestenilor nu au nici o reactie , probabil nu se asteptau sa vada , sa intalneasca la Botosani o echipa plina de daruire si dornica de a castiga orice minge care este in joc.
Homei simte niste dureri si timp de aproximativ 5 minute tot a cerut sa fie schimbat , insa antrenorii nu iau dat crezare , si rezultatul s-a vazut pe tabela de marcaj , insa in defavoarea lor ; astfel Homei ramane la aproximativ 6 metrii de propria poarta acuzand dureri foarte apasatoare , probabil o intindere musculara , botosaneni profita ca pot juca fara sa se afle in pozitie de ofsaid si astfel Ghiceanu in mutul 62 duce scorul la 4-1 .
Homei este certat de Matache si mai ales de L.Goian dupa primirea golului , in cele din urma este inlocuit de Melinte , care are sa fie marcatorul golului cu numarul doi pentru dinamovisti in muntul 72 .


In ultimile 20 de minute Vasile Prisaca (foto sus) a stat in spatele portii noastre si a dat indicatii utile portarului Chereches , care pe final a avut 2 parade bune , se pare ca a scapat de crisparea din prima repriza.


In momentul cand Simao a fost desemnat sa fie cel de-al treilea jucator inlocuitor , Ursu s-a ridicat de pe banca si-a scos "maioul de incalzire" la aruncat , a dat cu sutul intr-o minge si apoi intr-o stica (foto) , fiind foarte nervos ca nu a fost desemnat sa joace .
Jocul decurge in continuare in favoare noastra ; in ultimile zece minute Acsinte il "contoleaza" pe la picioare de vreo 2-3 ori pe Zicu .

Zicu nu riposteaza insa il priveste mirat pe "Acsi" . Ianis Zicu pare sa fie intr-o forma buna avand in vedere si cele 2 goluri marcate miercuri in poarta buftenilor + golul de la Botosani .El a aratat ca are clasa , control bun asupra mingii , pase cu exteriorul , executii tehnice , insa nu de fiecare data reusite . Astazi nu a fortat , nu a facut exces de zel si singur s-a menajat de contactul cu jucatorii botosaneni , de faulturi . Probabil ca va fi titularizat de Mircea Rednic in meciul derby de peste o saptamana : F.C.Dinamo - F.C.Rapid (locul 1-locul 3) .


A.Simao inscrie si el pentru F.C.Botosani dintr-o pasa pe tava de la Ghiceanu , o simpla formalitate : sut cu latul din 8 metri la poarta goala .Simao se afla la a treia reusita din acest retur .
F.C.BOTOSANI le-a dat o palma de goluri dinamovistilor , asa cum au procedat si cu C.S.Buftea in urma cu doua saptamani (5-0).

2 comentarii:

Anonim spunea...

c jalnik...cum sa spui k botosanenii au venit sa vada pe dinamo 2 cand toata lumea ia huiduit...etapa viitoare mergem sa vedem stiinta bacau iar peste 2 etape venim sa vedem dunarea galati...doamneeeeeeeeeee....cand vezi asa prosti iti vine sa fugi..

alin spunea...

id meu de mes e alin_alinutzu siteul e www.fc-concesti.tk dak esti interesat de un schimb de link sau banner i-a legatura cu mine bafta

Despre ce e vorba....

SaluT ! Bine ai venit pe blogul meu. Numele meu este AlecS, sunt elev la Ş.A.P.V.L.C. anul II, în prezent arbitru de fotbal - categoria I- Liga a IV-a Botoşani. Sunt pasionat de fotbal, iar din când în când, în zilele care am puţin timp la dispoziţie postez căte o ştire, o informaţie, care poate cât de cât să atragă atenţia .